Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 845 / 12 / 0
W miarę podobna.
Szkoda :-D

No juz :*
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 2 / 0
Spokojnie. Pewnego dnia Chaocia wjebie kwazara, zerwie z Nezumim i wtedy będzie fajnie :)
  • 386 / 2 / 0
Krokus12 - \Czy ja jakoś przesadnie wnikam w sny? Tylko spytałam się, co o tym sądzicie. Nie dorabiałam żadnych ideologii. Poza tym, co jest złego w analizowaniu snów? Może właśnie ludzie ignorując je, popełniają duży błąd. W końcu przesypiamy znaczną część życia.

Ivghald - dlaczego wtedy będzie fajnie?
  • 1558 / 18 / 0
podczas snu wydziela się DMT, TO czary!!!!!
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 57 / / 0
do chaotka
wnikasz przesadnie :)
Analizowało tak
Wiele osób
Co może wyniknąć
Z tego chaosu

kropeczka.
  • 67 / 2 / 0
Chaociu - będzie fajnie, ponieważ:
1 Zjesz kwasa, co prawdopodobnie mocno pomoże Twojej nieco zagubionej głowie.
2 Wyjdziesz spod wpływu tego (uwaga, uwaga, subiektywna opinia budowana tylko i wyłącznie na podstawie informacji z internetu, zaleca się włączenie myślenia) EGOCENTRYCZNEGO DEBILA.
  • 1067 / 206 / 0
Gorzej, jak się ten stan pogłębi. A to bardzo prawdopodobne. Acid nasila różne wkrętki.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 67 / 2 / 0
No to niech walnie miksa z MDMA, nie ma chuja na coś takiego.
  • 386 / 2 / 0
Ivghald pisze:
Chaociu - będzie fajnie, ponieważ:
1 Zjesz kwasa, co prawdopodobnie mocno pomoże Twojej nieco zagubionej głowie.
2 Wyjdziesz spod wpływu tego (uwaga, uwaga, subiektywna opinia budowana tylko i wyłącznie na podstawie informacji z internetu, zaleca się włączenie myślenia) EGOCENTRYCZNEGO DEBILA.
A Ty go w ogóle znasz? Wiem, że przez net... Budujesz tę opinię na podstawie last.fm czy co?
Zjem LSA, do LSD nie mam dostępu.
I co w moim stanie jest takiego złego?
  • 1387 / 5 / 0
Taki uduchowiony wątek, a wy dziewczynę ciśniecie, bo się zapytała o interpretację snu. I kto tu się powinien ogarnąć? :D

Chaotka - nie każdy sen musi być proroczy. Nie każdy musi mieć jakiś większy sens. Wydaje mi się, że w tym przypadku mogło tak być. Albo, że zbliża się comiesięczny okres zjedzenia DXMu i Ci podświadomość w pewien sposób przypomina ;)

Nagniot - Ciężko mi ocenić ile w tym wszystkim jest prawdy a ile przećpanego umysłu (i nie chcę tego robić). Nie mniej wątek jest bardzo inspirujący :)
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.