Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 413 / 10 / 0
blueberry pisze:
Ja bym za drugim razem zrobil 25mg 5-MeO + 150-200mg DXM ale nie dla kazdego musi to byc bezpieczne ;]

W ogole 75mg 5-MeO-MiPT to jest dla mnie z deczka szalone.. Ta substancja wysmienicie dziala przy dawkach <20mg, wiec po co sie az tak katowac? Czytales o przyjmowaniu takich dawek? Niektorzy tu pisza o jakichś nieciekawych wjazdach na serce wiec lepiej z takimi eksperymentami uwazaj..
Lepiej sie nie dojebac niz zajebac :old:

Na ostatniej fazie z kumplem walnelismy po ok 20mg (+ja 300mg DXM) i bylo wysmienicie :) Caly wieczor rozmow o Bogu w plenerze, przy ognisku. Potem ogladanie chmur na tle pelni ksiezyca :) 5-MeO-MiPT zdecydowanie wysuwa sie na prowadzenie w rankingu moich ulubionych substancji :)
za dxm dziękuję, wczoraj mama mi opowiadała, że oglądała film o ćpunach acodinowych i nie chce %-D %-D %-D %-D
No właśnie duża ilość, bo myślałem, że i tolerancja będzie, skoro dzień wcześniej zarzuce, no nic stestuje na własną rękę.
  • 757 / 31 / 0
Toz mowie ze DXM niweluje tolerke.
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 13 / 0
dostałem tą substancje w gratisie :) od dawna chcialem zabrac sie za psychodeliki ale czekalem do lata i pieknej pogody a teraz u mojego ulubionego vendora nie bylo hometa wiec musze poczekac :( ale skoro mam 5-MeO-MiPT to moze to wrzuce? czy to bedzie dobry pomysl na pierwsza tryptamine? bo wiekszosc zaleca wlasnie hometa?

drugie pytanie dotyczny serotoniny... ostatnimi czasy uzywalem troche 3-mmc oraz jednorazowo 4,4-dmar bylo to jakos 2 tyg temu i czy nie wplynie na jakosc tripa?

trzecie pytanie: jesli juz polecicie mi tą substancje to w jakiej ilosci to wrzucic?
  • 757 / 31 / 0
Zadaj sobie 2 pytania:
Masz jakies wewnetrzne leki?
Jak oceniasz swoj wplyw na zdrowie i w ogole swoje zdrowie?

Chodzi o to, ze psychodeliki potrafia uwydatnic stresy, leki i biorac za duzo latwo sie nabawic bad-tripa (co w dluzszej perspektywie nie musi sie okazac takie zle o dziwo ale lepiej chyba ich uniknac jesli sie da - strzezonego Pan Bog strzeze). Ta tryptaminka (choc w sumie jak kazda, z Hometem wlacznie) potrafi wkrecic jakies problemy naczyniowe a wtedy kluczowa staje sie znajomosc swojego ciala - wiedza o tym jakie sie ma niedobory, w jaki sposob sie zabezpieczyc, zniwelowac negatywne skutki. To co piszesz o ketonach nie powinno miec zadnego wplywu na dzialanie,

W zaleznosci od tego wrzucaj 10-30mg , moim zdaniem ta tryptaminka jest lepsza od Hometa i nie tak nachalna, bardziej euforyczna ;]
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 13 / 0
dzieki :D wlasnie chcialbym ten czas spedzic tak euforycznie ze znajomymi nad rzeką wsrody przyrody :D a czy ta euforia podobna do np tej z mdma, 6apb lub moze nawet tej po 3mmc?
  • 757 / 31 / 0
taka naturalna rzeklbym ;]
  • 857 / 2 / 0
Jeszcze bym dodal, ze fizycznie jest nieco jak przy euforiantach ale tak na pol gwizdka.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / / 0
Fizycznie ? Mówisz o bl ? Bo jeśli tak to dla mnie przy psajko jest nieporównywanie gorzej, uczucie wewnętrznego zimna, lekkiego rozdygotania i ciągłej niewygody przebija i to sporo ciepełko, pocenie się czy przyspieszone tętno... Nie wspominając o ludziach jak mój kolega który po 10 mg mówił ze roztrzęsienie po aplikacji zepsuło mu dobre pol tripa ;)
  • 48 / / 0
Czy jak zejdzie działanie (rozumiem, że po 4-6 h) to można wziąć znowu? Też zadziała?
Uwaga! Użytkownik JustynaK93 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 1 / 0
Witam

Mam małe pytanie , szukałem na nie odpowiedzi tutaj i na paru innych stronach lecz nic nie znalazłem bądź przeoczyłem coś.
Otóż jaki w smaku jest 5-MeO-MiPT ? W skali od 0 (neutralny) do 10 (coś w stylu benzydaminy) ? (wiem , że niby niesmaczny ale jak bardzo)

Można go jeść normalnie z tego co wyczytałem lecz czy ma on wtedy takie same efekty jak trzymany np. pod językiem ? (Staram się uniknąć efektów negatywnych z brzuchem które podobno przy tej substancji występują).

Jaka jest dawka śmiertelna/niebezpieczna? Planuję wziąć około 30 - 50mg (nie wiem na ile dokładnie uda mi się to podzielić dlatego taki duży przedział) na oko by doświadczyć wizuali które podobno przy niskiej dawce występują w znikomych ilościach. Chcę przeżyć totalny mind fuck.
Tolerkę mam zerową jak coś bo nigdy żadnych tryptamin nie brałem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).