Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Normalna dawka wystarcza dopiero po 14 dniach przerwy. Tu jest ten wykres:
https://i.redd.it/pas48v6bggf31.jpg
za mala dawka i pewnie miales jeszcze tolerke z microdosingu . Odczekaj miesiac i zjedz 3g powinno byc dobrze
A tak na marginesie wychodzac z pozycji oczekiwan strzelasz sobie w stope juz na starcie .
29 października 2019CieplaPoduszka pisze: A tak na marginesie wychodzac z pozycji oczekiwan strzelasz sobie w stope juz na starcie .
W sieci zdarzają się ludzie, którzy biorąc to samo, co inni mają bardzo mierne efekty. Być może po prostu należę do nich i potrzebuję większych dawek. Myślałem, że będąc narkotykową dziewicą, będę miał odwrotnie. Według wykresu tolerancji, który zamieściłem w ostatnim poście, powinienem wziąć 180% tego, co wziąłem czyli zamiast 1,6 grama 2,8 grama. Cóż, odczekam i jeszcze raz spróbuję.
łysiczki są mocniejsze od wielu innych grzybów i w czasie tripa byłem zupełnie rozwalony, ale jednak moje ego pozostawało nietknięte. Czułem się psychicznie i intelektualnie uziemiony i śmiałem się z tego. To była główna refleksja. No it, że jestem do dupy, bo nawet psylocybina na mnie nie działa. Po trzeciej godzinie zachciało mi się strasznie jeść, przypomniał mi się Fediman i zacząłem się znowu śmiać, bo gość twierdził, że po mikrodawkowaniu człowiek zaczyna zdrowiej się odżywiać. Kiedy zebrałem się i poszedłem do pełnej lodówki, mój wzrok padł na smalec i przy nim zostałem, dodając na górę szynkę i poprawiając majonezem. Wpieprzałem to wszystko jak bezdomny.
Na Twoim miejscu zjadłbym grzyby sam w lesie dwie godziny przed zachodem słońca. Załapiesz się na doznania dzienne i nocne. Psa nie bierz, bo będzie dokuczał i rozpraszał. Jako, że ciepło nie jest zadbaj o ubranie. Wskazana karimata, ew. śpiwór (duża dawka gnie ku ziemi). Ważne, żeby nie padało.
mj a grzyby to zupełnie inna bajka. To po prostu bajka.
Ja wolałem na początek (mowa o solówce) zamknąć się w domu, mieć 99% pewności, że nikt nie będzie się dobijać do drzwi, czy dzwonić (noc) oraz ograniczyć niepotrzebne bodźce. I było naprawdę bardzo dobrze. Ilość? Jakieś 4 g.
Uzbierałem zapas na kilka tripów, ale konsekwentnie poczekam do wiosny. Może ew. wypróbuję jeden słoneczny dzień ze sniegiem...
70g świeżych grzybów ?
łysiczek lancetowatych tyle zjadłeś, czy inny gatunek ?
Przesadziłeś troche to mało powiedziane.
Istnieje pięciostopniowy podział mocy działania w odniesieniu do ilości spożytych łysiczek:
Poziom 1- 6g świeżych, lub 0,6g suszonych
Poziom 2- 10g świeżych, lub 1g suszonych
Poziom 3- 18g świeżych, lub 1,8 suszonych
Poziom 4- 27g świeżych, lub 2,7g suszonych
Poziom 5- 37g świeżych lub 3,7g suszonych
1. Wcześniej podjadłem z jednego czy dwa grzybki juz nie pamiętam dokladnie wiem że mnie nie chciało skopać więc jadłem jak pogięty ;D
2. Słabo przezuwałem te grzyby
3. Mój układ trawienny... no cóż.
Po za tym 70 gram swiezych to jak 7g suszonych, to jest ilość którą da się zjeść.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.