Plus mam kilku dobrych znajomych niećpiących, którzy co nieco wiedzą. Z kłapania dziobem zazwyczaj jest więcej kłopotów, niż pożytku, więc staram się to ograniczać :>
I uważam się za narkomankę. "Narko-mania" zdecydowanie do mnie pasuje, "narko-holizm" już może niekoniecznie. Ćpunem też bym się nazwała.
Ja, gdy moja matka nazwała mnie ćpunem po tym jak zaoferowałem jej blanta na ukojenie nerwów... wkurwiłem się niemiłosiernie.
Nie, ja tam się uważam za ćpunkę, więc mnie to nie wkurza xd a jakieśtam durnowate dyskusje w internetach mnie nie ruszają, na anonimowych raz dyskutowałam, koleś mnie wyzywał, a ja się z niego śmiałam :D Nie ma co się pluć, niech sobie żyją w swoim światku.
Nikt poza moimi bliskimi znajomymi mnie na serio nie wkurza, a oni nie wyzywają mnie od ćpunów.
Ale "ćpuń" samo z siebie ma mocno pejoratywny wydźwięk, i to mnie wkurwia. XD
Mnie tam się podoba :p fajnie brzmi, ćpun, ćpać, ćpanie i wszystkie pokrewne
Wiecie dla kogo można się przyznać ? Jedyna opcja która mi przychodzi do głowy to psychiatra, psycholog, terapeuta.Oni są po to żeby pomoc, nie na krzyczą, nie wyjebią z chaty etc..Rodzinie to rożnie, jak jest typowa anty-narko to nie warto, ale jak maja luźne podejście to można powiedzieć.Większość pewnie by wyspowiadała się z trawki
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
I o to tym sposobem jesteś tolerowany przez ojca.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.