Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 927 / 5 / 0
Grrkurwafuj, pierwszy raz z neo, połknięte przed chwilą, pierwsze wrażenie
Mogę wypić roztwór antka czy thiocodinu, pogryźć thiocodin ale tego się kurwa nie da inaczej niż w całości i wciąż jest obrzydliwe.
Połknięte w całości czy rozgryzione?
  • 983 / 16 / 0
W całości, poczułem tylko zapach i odrobinę smaku i skutecznie zniechęciło mnie do gryzienia, obrzydliwe.
Trochę mnie porobiło ale bez przysypiania, w sumie to tylko 300mg no i na 25mg difki nie 50 jak zwykle, nie miałem nawet porządnej reakcji alergicznej (czerwona morda i swędząca reszta to norma poniżej 50mg diferganu) tylko byłem nażarty jak wrzucałem.
Dzisiaj na głodniaka spróbuję 200mg neo i 150 z thiocodinu.
Na te 300mg neozariny nie narzekam, nie sponiewierało mnie tak jak to zazwyczaj robią 3 antki ale skutecznie złagodziła ból "istnienia", a entuzjazm z jakim farmaceutki teraz do mnie podchodzą (zmieniłem się z zewnątrz, w środku dalej stary ćpun %-D ) aż się prosi o codzienne leczenie bólu.
Mam dwie apteki ale jedna jest taka zupełnie ulubiona, jest kilka osób do obsługi ale do mnie zawsze podbiega taka przemiła ciemnowłosa :heart: no wszystko człowiekowi sprzedaje, difka 25mg bez recepty, leki które biorę zawsze zamówione i leżą i czekają, dałem jej czekoladki, bo tak powinno być wszędzie a nie kurwa "NIE MA!" czy "NA RECEPTĘ!!!" przy głupim antidolu.

Neoazarina wymiataaaa, taka mała dawka a grzeje, mhh.
Jest przenośna jak thio, dostępna jak Rutinoscrobin i poza tym, że nie jest tak wygodna (duża paka, duże tablety, jebią przeraźliwie) jak on to byłaby definitywnie i bezwzględnie zajebista, a tak po prostu dobra do thiocodinu.
Apteka zarobi, a w szkole mogą mi naskoczyć, kiedyś rozmawiałem z psycholożką szkolną zgrzany i sklonowany, uwierzyła w niewyspanie (a picz robiła przeszukanie jak ktoś jej zapachniał trawą albo miał blety) mimo tego że oczy ledwo trzymałem otwarte.
Ludzie gupie są.
Ostatnio zmieniony 03 września 2010 przez bzdaddict, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 70 / 22 / 0
Wybitny lek. Brałam już 3 razy, zaczynając od 100mg a dochodząc do 300, dodam że tolerancję mam bardzo wysoką - 600mg robi tyle co nic. A tu takie zaskoczenie, najpierw 100mg zaczęło grzać, jak dawno, a dzisiaj 300mg pod 50mg promazyny dało mi taką fazę, jakiej dawno po kodeinie nie miałam. Bitą godzinę byłam przykuta do wyra, wygrzana po wsze czasy. Nudności i innych skutków ubocznych tymianku nie zauważono.
Polecam z całego :heart:
Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.
  • 133 / / 0
1 opakowanie neo jak na pierwszy raz z koda starczy?
3D w HD
  • 927 / 5 / 0
1 opakowanie neo jak na pierwszy raz z koda starczy?
Nie wystarczy. Jak chcesz coś poczuć to zarzuć przynajmniej 2 op(200 mg kody). Miłej zabawy :*)
  • 38 / 1 / 0
nikt nie poradził sobie z problemami żołądkowymi po neoazarinie? ma je ktoś poza mną w ogóle? może jakaś cytryna, stary pantofel, sierść nietoperza, cokolwiek byleby zniwelowało niemiłe uczucie odczuwane przez cały czas od połknięcia aż do spania.
  • 981 / 7 / 0
łyk wody brzozowej pomoga :-)
  • 260 / 4 / 0
Kiedyś to żarłem, moim zdaniem najlepszy lek z kodeiną otc nie wiem czemu ale na mnie znacznie mocniej działał od thio czy antka ;]
Uwaga! Użytkownik mnnm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1718 / 9 / 0
To przeczytaj ten temat.
  • 195 / / 0
Dzisiaj kupiłam Neo, z racji tego że nigdy nie próbowałam, a co niektórzy zachwalają... zobaczymy.
Póki co, mam tylko nadzieje że obejdzie się bez zielonego pawia, tablety tak nakurwiają że to przechodzi wręcz ludzkie pojęcie, do tego wyglądają jak boby mojego królika :kotz:
Uwaga! Użytkownik perplexity nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.