Grrkurwafuj, pierwszy raz z neo, połknięte przed chwilą, pierwsze wrażenie
Mogę wypić roztwór antka czy thiocodinu, pogryźć thiocodin ale tego się kurwa nie da inaczej niż w całości i wciąż jest obrzydliwe.
Trochę mnie porobiło ale bez przysypiania, w sumie to tylko 300mg no i na 25mg difki nie 50 jak zwykle, nie miałem nawet porządnej reakcji alergicznej (czerwona morda i swędząca reszta to norma poniżej 50mg diferganu) tylko byłem nażarty jak wrzucałem.
Dzisiaj na głodniaka spróbuję 200mg neo i 150 z thiocodinu.
Na te 300mg neozariny nie narzekam, nie sponiewierało mnie tak jak to zazwyczaj robią 3 antki ale skutecznie złagodziła ból "istnienia", a entuzjazm z jakim farmaceutki teraz do mnie podchodzą (zmieniłem się z zewnątrz, w środku dalej stary ćpun
Mam dwie apteki ale jedna jest taka zupełnie ulubiona, jest kilka osób do obsługi ale do mnie zawsze podbiega taka przemiła ciemnowłosa
Neoazarina wymiataaaa, taka mała dawka a grzeje, mhh.
Jest przenośna jak thio, dostępna jak Rutinoscrobin i poza tym, że nie jest tak wygodna (duża paka, duże tablety, jebią przeraźliwie) jak on to byłaby definitywnie i bezwzględnie zajebista, a tak po prostu dobra do thiocodinu.
Apteka zarobi, a w szkole mogą mi naskoczyć, kiedyś rozmawiałem z psycholożką szkolną zgrzany i sklonowany, uwierzyła w niewyspanie (a picz robiła przeszukanie jak ktoś jej zapachniał trawą albo miał blety) mimo tego że oczy ledwo trzymałem otwarte.
Ludzie gupie są.
Polecam z całego
1 opakowanie neo jak na pierwszy raz z koda starczy?
Póki co, mam tylko nadzieje że obejdzie się bez zielonego pawia, tablety tak nakurwiają że to przechodzi wręcz ludzkie pojęcie, do tego wyglądają jak boby mojego królika :kotz:
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.