No ja uważam, że to trochę nie mądre brać tak na oko. Marnowanie benzo. Ale każdy "orze jak może" Z tym, że benzożerca nie czuje działania k-zolamu w jakiś mocny sposób to prawda. Kiedyś, jak jeszcze były dobre pille, to przy piątku, przed robotą, pyknąłem sobie pięć klonów razem z 300mg. tramadolu. Przeważnie nie biorę takich dawek, no ale czasem... Wiadomo. Akurat miałem drugą zmianę, to jak domownicy mnie zauważyli to stwierdzili, że wyglądam jak bym wypił pół litra.
Teraz biorę alpre, dostałem od rodzinnego na różne moje psychiczne pierdoły. Według mnie w działaniu jest ona całkiem podobna do klona rc. Na szczęście ten szatan nie wywindował mi tolerki i 0.5mg. alpry działa idealnie. System brania RC rozpisałem w ogólnym o alprze.
email: 853156@protonmail.com
zastanawiam się czy można to mixowac, czy nic się poważniejszego nie stanie.
email: 853156@protonmail.com
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Spotkanie z Ministerstwem Sprawiedliwości: realna szansa na depenalizację?
14 stycznia 2026 r. przedstawiciele Wolnych Konopi spotkali się z najbliższymi współpracownikami Ministra Sprawiedliwości Waldemara Żurka, by porozmawiać o pilnej potrzebie depenalizacji posiadania niewielkich ilości marihuany. Spotkanie trwało aż godzinę i dwadzieścia minut – co, jak na taką rangę rozmów, jest wyjątkowo długim i jak się okazało konstruktywnym czasem. Ustalono, że kanał komunikacji z ministerstwem zostaje otwarty i będzie kontynuowany w celu dalszych prac.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.