16 wrz, 2023 - fuzja / d5
Nie powinno jeśli nie brałeś wiele MDMA na przestrzeni ostatnich tygodnii.
-3cmc - 3CHLOROmetkatynon.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
01 sierpnia 2021LetniOgrod pisze: Ktoś mówił że jak zaczniesz to skończysz dopiero kiedy wór będzie pusty,
Albo to co masz to nie cmc
Albo towar jest bardzo słaby.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Wzrost; 185
Waga; 75
Tolerancja; Mała-średnia
Poprzednie doświadczenie; miałem okazję dostać 5 czy 6 razy
Pierwszą dawkę zarzuciłem donosowo, 50mg (zważone), pierwsze efekty "na bani" zacząłem czuć po ok. 5-6 minutach, po tym dorzuciłem ok. 20mg oral
Trochę gryzło w nos ale w przeciągu 2-3 minut od podania mija, trójka (jeżeli nie masz wyjebanej tolerancji) daje delikatne uczucie błogości, spokoju, zwiększa empatię, dostaje się słowotoku i chęci do działania
Peak; 30-40 minut po zapodaniu donosowo
Zjazd; delikatny, subtelny wręcz, ok 1-1.5h po
Chęć na kolejną dawkę; średnia
Plusy;
-Łatwo dostępne
-Cena w miarę przystępna
-nie rozpierdala tak szybko tolerki jak czysty mef
Minusy;
-Strasznie mocno wysusza śluzówkę
-spływ jest okropny, taki gorzko-kwaśny
Ogólnie ocena takie 7/10 bym powiedział
02 sierpnia 2021Stteetart pisze:Albo jesteś pierwszym człowiekiem który opanował ketony01 sierpnia 2021LetniOgrod pisze: Ktoś mówił że jak zaczniesz to skończysz dopiero kiedy wór będzie pusty,
Albo to co masz to nie cmc
Albo towar jest bardzo słaby.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.