Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2876 / 267 / 0
a to nie jest tak, ze fishscale jest czyszczona acetonem?
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 672 / 127 / 0
Moja wypowiedź nie wyklucza Twoich podejrzeń. :) nie wiem czy tak jest, jestem użytkownikiem tego na co tak mówią tu. I w sumie rzeczywiście już daaawno nie widziałem innej koki niż ta lekko 'tlusta' i świecąca.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1066 / 158 / 0
Teabadger pisze:
Kokaina sama w sobie jest miejscowym anestetykiem. Innymi słowy, dobrej jakości koka będzie znieczulać. Jednak, nie da się łatwo wykluczyć obecności lidokainy, gdyż ona jest też mocnym znieczulaczem miejscowym.
tu się nie zgodzę z Tobą. moim zdaniem łatwo to rozróżnić :) Kokaina znieczula niemal natychmiast w ciągu kilku sekund maksymalne znieczlenie, lidokaina natomiast znieczla po kilku minutach po 1-2 minutach osiąga max znieczulenia
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 71 / 5 / 0
ja pierwszy raz miałem czysty (80-90%) koks z darkneta bo źródłom ulicznym nie ufam
i wszyscy chwalili znieczulał mocno jak na dziąsło się wzięło w nosie aż tak nie było czuć ale szczurki wielkości 50mg albo mniejsze były może dlatego
zapach lekko chrzanowy mega gorzka
fajnie suchutka juz podobno prima sorcik z ameryki płd trafia prosto do vendora który wysyła z eu(bez szczegółów może)
fajna zabawka dla bogaczy XD

a i pytanie czy fishscale da się z czymś mieszać
miałem w lekko błyszczącej grudzie
chyba sama forma produktu gwarantuje dużą czystość ?
czy się mylę, bo z coco doświadczenie małe ?
  • 2876 / 267 / 0
fishscale to z definicji przeciez oczyszczony koks, wiec jak jest z czymś mieszany juz nie jest fishscale, chyba logiczne

ale z opisu wynika ze miałeś dobry koks
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 672 / 127 / 0
Mozna mieszac. Wymagania to nie bycie lamusem z chemii
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / / 0
Bry jakieś pół roku temu miałem nieciekawą sytuacją po przyjęciu kreski na prawą dziurę kokainy poleciał obfity krwotok z tej dziurki,zakraplałem potem xylometazolinem było ok ale od jakiegoś czasu było tak że co kreska na tą dziurke to krwotok z niej i miała spokój ale jest cały czas zatkana od jakiegoś czasu i ciężko się nią oddycha .. Do laryngologa czy jest jakieś domowe rozwiązanie ?

przeniesiono do odpowiedniego tematu - WRB
  • 672 / 127 / 0
Idz do sensownego laryngologa. Co Ci powie, to że prawdopodobnie będzie
Cię czekać operacja usuwania zrostów, które są częstym następstwem po podrażnionym wnętrzu noska, celem zwiększenia/przywrócenia drożności albo jesli nie miałes to od razu prostowanie przegrody nosowej i przy okazji odróżnią tę kichawę.

Domowe sposoby to odpowiednie łamanie nosa, które nie rozwiąże problemu, ale może delikatnie pomóc. Ten sposób pokazał mi kiedyś lekarz na SORze jak trafiłem po jakiejś bardaszce [tak, wiem że to słowo ma kilka znaczeń] i miałem skrzywiony nos po złamaniu sprzed 2-3h. Wziął się spec za robotę, jego metoda zadziałała, ale nos się skrzywił w druga stronę na tyle, że oderwala się chrząstka i niczym pro boxer mogłem ją sobie wyciąć, ale jako ze nie chciałem miec buldogowego ryja to teraz co i rusz jak sie stukne w kinola to mi "odpada" chrząstka. Polski Michael Jackson pozdrawia.
  • 6 / / 0
Jest mozliwosc aplikowania koksu iv? Jesli tak, to ile?
  • 422 / 21 / 0
Zależy od czystości, oczywiście że da radę zdaje się że robią speedballe włączając w to kokaine. Może być grubo i po jednym strzale Ci się nie znudzi, kolosalny dopaminowy rush.

A co do ilości, to nie mam pojęcia, napewno poniżej setki
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.