Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
Teabadger pisze:Kokaina sama w sobie jest miejscowym anestetykiem. Innymi słowy, dobrej jakości koka będzie znieczulać. Jednak, nie da się łatwo wykluczyć obecności lidokainy, gdyż ona jest też mocnym znieczulaczem miejscowym.
i wszyscy chwalili znieczulał mocno jak na dziąsło się wzięło w nosie aż tak nie było czuć ale szczurki wielkości 50mg albo mniejsze były może dlatego
zapach lekko chrzanowy mega gorzka
fajnie suchutka juz podobno prima sorcik z ameryki płd trafia prosto do vendora który wysyła z eu(bez szczegółów może)
fajna zabawka dla bogaczy XD
a i pytanie czy fishscale da się z czymś mieszać
miałem w lekko błyszczącej grudzie
chyba sama forma produktu gwarantuje dużą czystość ?
czy się mylę, bo z coco doświadczenie małe ?
przeniesiono do odpowiedniego tematu - WRB
Cię czekać operacja usuwania zrostów, które są częstym następstwem po podrażnionym wnętrzu noska, celem zwiększenia/przywrócenia drożności albo jesli nie miałes to od razu prostowanie przegrody nosowej i przy okazji odróżnią tę kichawę.
Domowe sposoby to odpowiednie łamanie nosa, które nie rozwiąże problemu, ale może delikatnie pomóc. Ten sposób pokazał mi kiedyś lekarz na SORze jak trafiłem po jakiejś bardaszce [tak, wiem że to słowo ma kilka znaczeń] i miałem skrzywiony nos po złamaniu sprzed 2-3h. Wziął się spec za robotę, jego metoda zadziałała, ale nos się skrzywił w druga stronę na tyle, że oderwala się chrząstka i niczym pro boxer mogłem ją sobie wyciąć, ale jako ze nie chciałem miec buldogowego ryja to teraz co i rusz jak sie stukne w kinola to mi "odpada" chrząstka. Polski Michael Jackson pozdrawia.
A co do ilości, to nie mam pojęcia, napewno poniżej setki
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.