Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
Teabadger pisze:Kokaina sama w sobie jest miejscowym anestetykiem. Innymi słowy, dobrej jakości koka będzie znieczulać. Jednak, nie da się łatwo wykluczyć obecności lidokainy, gdyż ona jest też mocnym znieczulaczem miejscowym.
i wszyscy chwalili znieczulał mocno jak na dziąsło się wzięło w nosie aż tak nie było czuć ale szczurki wielkości 50mg albo mniejsze były może dlatego
zapach lekko chrzanowy mega gorzka
fajnie suchutka juz podobno prima sorcik z ameryki płd trafia prosto do vendora który wysyła z eu(bez szczegółów może)
fajna zabawka dla bogaczy XD
a i pytanie czy fishscale da się z czymś mieszać
miałem w lekko błyszczącej grudzie
chyba sama forma produktu gwarantuje dużą czystość ?
czy się mylę, bo z coco doświadczenie małe ?
przeniesiono do odpowiedniego tematu - WRB
Cię czekać operacja usuwania zrostów, które są częstym następstwem po podrażnionym wnętrzu noska, celem zwiększenia/przywrócenia drożności albo jesli nie miałes to od razu prostowanie przegrody nosowej i przy okazji odróżnią tę kichawę.
Domowe sposoby to odpowiednie łamanie nosa, które nie rozwiąże problemu, ale może delikatnie pomóc. Ten sposób pokazał mi kiedyś lekarz na SORze jak trafiłem po jakiejś bardaszce [tak, wiem że to słowo ma kilka znaczeń] i miałem skrzywiony nos po złamaniu sprzed 2-3h. Wziął się spec za robotę, jego metoda zadziałała, ale nos się skrzywił w druga stronę na tyle, że oderwala się chrząstka i niczym pro boxer mogłem ją sobie wyciąć, ale jako ze nie chciałem miec buldogowego ryja to teraz co i rusz jak sie stukne w kinola to mi "odpada" chrząstka. Polski Michael Jackson pozdrawia.
A co do ilości, to nie mam pojęcia, napewno poniżej setki
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.