bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Relacja z ostatniej chwili - dzisiaj nie wzięłam fenta. Przeszłam już na acetylowaną majkę i właśnie chodzę z kąta w kąt i nie mam pojęcia, co ze sobą zrobić. Mam ochotę się pochlastać i chyba byłoby to jakieś chwilowe rozwiązanie. Myślałam też nad wypłakaniem tego gówna, ale znam siebie na tyle dobrze, iż wiem, że w tym wypadku gówno to daje. Nie mam skręta fizycznego, jedynie moja psychika chce mnie zabić. Już opracowuję plan dojebania końskiej dawki wieczorem w jakimś wybornym miksie (może z fentem?). Wszystko niedługo szlag trafi. Gapię się w pierdoloną ścianę, oczywiście żadna czynność nie jest w stanie dać mi teraz nawet odrobiny przyjemności, a czas dłuży się nieubłaganie. Chciałabym, żeby już było jutro, żebym mogła powiedzieć "przetrzymałam ten jeden dzień, teraz przetrzymam drugi i następny", ale to nie następuje, bo wciąż jest ta sama godzina.
edit/ nie jest dobrze. Nie wiem, jak ludzie żyją na trzeźwo. Jak oni to robią? Z czego czerpią endorfiny? Pojebusy nawet nie umieją się dobrze ruchać, skąd ta radość?
Co do płaczu, to podczas płakania wytwarzają się naturalne opioidy, więc mogłoby ci pomóc.
Rozpatruję również kwestię rzucenia kamieniem z balkonu w jakąś miłą staruszkę. Albo w czyjś samochód. Jak sobie pomyślę, ile w ten sposób aut rozjebałam, to mam przypływ euforii. Wypierdalam kamień, chowam się w domu i czekam, aż usłyszę pierdolony trzask (szyby samochodu lub czyjejś czaszki).
Teraz mam jednak zdecydowanie większą potrzebę przywalenia w kanał, niż rzucania w ludzi przedmiotami.
Nie tnij się chuj Ci to da, trzeba mieć na prawdę szajbę by tak robić :D
Nie skaczę z radości, gdyż od ponad roku nie zaznałam prawdziwego opio-ujebania. Może nawet dłużej. Chodzi tylko o przymulenie psychiki, a to właśnie daje mi hera w miksie z fentasiem. Choć zdarza się, że i po solidnej dawce nie mogę zasnąć. Taki już mój żywot.
Chlorek, znasz jakiegoś tresera słoni :)?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.