Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 672 / 126 / 0
czarny, a orientujesz sie czy jeszcze gdzies setki chodza? bo niby nie tykam, ale czasem by sie cos chcialo, ale po co cwiare, zeby zajebac 2-3 razy i sie znowu wjebac? seta bylaby swietna, raz, nie ma i przerwa znowu, bo jezdzic sie nie chce, kiedys na ursusie byly takie bajery, a nie chce wracac do towarzystwa i sie sciepac z nikim, wiec najpierw pytam, pozniej znajde i tak, tylko musze wiedziec czy jest sens szukac.
Ostatnio zmieniony 17 marca 2012 przez Nozer, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 840 / 26 / 0
Pewnie ze jest sens ;) hehe Śmiało mozesz szukać bo teraz pożadny i zrozumiały Diil zrobi Ci setke bez problemu ;) Sam mam takich co robią to i inni tez pewnie zrobią jak chcą zarobić .. i tak u nich lezy pewnie cała kość i przewaznie robią jak ktoś zadzwoni .. bo jak ich złapią to mniejszy wyrok czy cos (tak tylko slyszałem nie wiem jak to dokladnie wiec sie nie zagłebiam w to ) ale są co i mają juz porobione z tymi gorzej sie dogadać ale tez da rade śmiało ... Sam jak byłem w ciągach i nie miałem kasy na całą to dzwoniłem i gadałem zeby zrobił setke.. albo dał w konto całą ; ) hehe Kazdy zna ten temat doskonale chyba ; ))) Kto szuka nie błądzi jak to mówią .. A tak propo to znowu wrócił na Wawe ten ciemny jak smoła .. był ostatnio taki jaśniutki jak piwo albo siki ... jak sie zagotowało ;p (ale klepał bardzo bardzo dobrze ) teraz brałem jakies 3 dni temu i juz jest ten ciemny .. troche słabszy niż ten jaśniejszy .. ; / wiec lipa ... ale nie jest źle i tak robi dobrze .. ;) a tak porownywałem tymi kolorami i napisalem siki .. ale chodzilo mi o browna zeby nie było ze o kompot ... Nigdy nie waliłem kompotu ale bardzo bardzo chciałbym sprobować raz juz prawie sie udało ale niestety koles cos przywalił w ch*ja i skonczylo sie na brownie .. nie mam dojscie do kompotu a nie chce mi sie latać i szukać ... chociaz moze jakbym wykrecil jeden nr to by sie znalazł .. ale troche sie boje .. i nie wiem czy napewno by skrecil mi koleszka ... troche odaliłem sie od tego co pisalem ...
Róbcie przerwy nie walcie w ciągach tak propo .. wiem ze ciezko bo sam wychodzilem niedawno z ostrego ciągu ... ale udało sie .. chociaz wiadomo ze chce sie cpać ale sie wytrzymuje i raz na tydzien albo dwa .. ;) teraz ziomkowi pomagam wyjsc z ciągu .. wlasnie jutro musze mu ogarnąć syrop itd .. ;) pozdro all ćpunki ;) hehe
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 353 / 5 / 0
czarny3211 pisze:
ale chodzilo mi o browna zeby nie było ze o kompot ... Nigdy nie waliłem kompotu ale bardzo bardzo chciałbym sprobować raz juz prawie sie udało ale niestety koles cos przywalił w ch*ja i skonczylo sie na brownie .. nie mam dojscie do kompotu a nie chce mi sie latać i szukać ... chociaz moze jakbym wykrecil jeden nr to by sie znalazł .. ale troche sie boje .. i nie wiem czy napewno by skrecil mi koleszka
To zapraszamy na Śląsk jest kompot i maja a nie ma brązu jeśli chodzi o dostępność gdy się szuka "od niechcenia" hehe. Ja szczerze mowiac nigdy bym tego nie kupił chyba ,że byłbym przy produkcji.
  • 840 / 26 / 0
Wiesz Ziomuś tu u siebie tez bym skrecił bez problemu pewnie gdybym troche podzwonił.. ale nie chce .. bo napewno nie bede przy robocie tylko przyleci dil i przeleje mi .. a szczerze boje się troche teraz bo i tak juz nie wale w ciagu to po co ryzykować ? ;p i tak myslałem przez pewien czas ze mam HCV ale okazało sie ze jestem czysty to nie chce miec w sobie całej satelity .. I dlatego wale browna ;) u nas w chój brązu jest .. ;) znam pewne osiedle na pewnej Warszawskiej dzielnicy co na 8 klatek jest 14 Dilów .. I nie chodzi mi o tych co lataja z ziolem bialkiem itd .. tylko właśnie wyłącznie z brownem ;) Najlepszy zarobek mają na tym chłopaki ;) i to ostry zarobek ;) to włąśnie jest WWA ! kocham to miasto ! Za te DRAGI ktore są w nim ! A tak propo to jak myślicie ilu jest Dilów browna w Warszawie strzelajcie ? ja nie mam pojecia ilu ich moze byc ale jestem pewny ze w bardzo bardzo bardzo bardzo duzoooOoo ! pozdro Mordeczki ! ;) :-)
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 156 / 11 / 0
Sławisz nasze miasto lepiej niż Niemen. Szkoda tylko że jak czytam Twoje posty to wydaje mi się że mieszkam w jakiejś innej Warszawie.
  • 840 / 26 / 0
Nie po prostu mi sie wydaje że w żadnym innym miescie w Polsce nie załatwisz z taką łatwością brązu jak w Warszawie .. I za to ją tak wielbie .. To jest duzy plus tego miasta (ale to moje zdanie narkomana dla innego czlowieka to jest glupie i wgl złe ) ale ja mam wyjebane na to .. troche złe jest ze ludzie chcą się szybko dorobic i towar opychają nawet małolatam ktorzy sie wpierdalają i mają po 15 lat i skręca ich z rana jak starego heleniarza .. chociaz i tak mysle ze wiecej z młodych ludzi jest negatywnie nastawiona do heroiny .. troche ich rozumiem ale i wku*wia mnie takie myslenie .. sam nie jestem jakimś starym heleniarzem .. ale bylem dorosly jak pierwszy raz sprobowałem helu .. inne narkotyki niech sprzedają .. ale zresztą po co ja to pisze jak zawsze tak było i zawsze tak bedzie .. diil nie bedzie sprawdzal dowodów .. a kto ma sie wjebać i tak sie wjebie ;p
  • 171 / / 0
Tak tak, to ciągle ta sama Warszawa ;-) Wystarczy iść na centralny, tam naprawdę nie ma problemu, zbyt wielkiego przynajmniej.. I co do setek, kiedyś [zeszłe wakacje] gość oferował coś za 20,- więc pewnie miał na myśli stówę, sam się nie określił, bo był lekko naprany;] Oczywiście mówię jedynie jak to wychodzi w teorii, w praktyce coś nade mną czuwa i z jakiś beznadziejnych powodów nie dochodziło do transakcji..
  • 840 / 26 / 0
A ja nigdy na centrlanym nic sobie nie ogarniałem .. wgl po tamtej stronie wisly rzadko bywałem po towar.. pare razy tylko na woli u takiej kolezanki ;p hehe a tak to prawie zawsze Praga albo TGK ;p teraz to akurat caly czas zaopatruje sie na TGK ;p ; )
A tak z innej beczki jak miałem z 10 lat i gdzies jechalem pociagiem to pamietam jak dzis ze ruszałem z centralnego i na peronach siedziała taka klientka (strasznie sfazowana) i wtedy tak sie bałem jej ze mnie ukuje strzykawką albo cos .. albo chodzilem po peronach i tam byly takiej zejscia jakby w dół i jakies tam drzwi i tam w chój pompek igiel i wgl lezało .. pamietam to jak dzis .. ;) a dzis sam robie to co oni a wtedy sie bałem ... ;p hehe ale nigdy tam nic nie kupowałem jak narazie ;) ale zawsze sie moze zmienic ;d bo wszedzie mozna dila znalezc jak sie chce
pozdro
  • 4 / 1 / 0
MAKbet pisze:
czarny3211 pisze:
ale chodzilo mi o browna zeby nie było ze o kompot ... Nigdy nie waliłem kompotu ale bardzo bardzo chciałbym sprobować raz juz prawie sie udało ale niestety koles cos przywalił w ch*ja i skonczylo sie na brownie .. nie mam dojscie do kompotu a nie chce mi sie latać i szukać ... chociaz moze jakbym wykrecil jeden nr to by sie znalazł .. ale troche sie boje .. i nie wiem czy napewno by skrecil mi koleszka
To zapraszamy na Śląsk jest kompot i maja a nie ma brązu jeśli chodzi o dostępność gdy się szuka "od niechcenia" hehe. Ja szczerze mowiac nigdy bym tego nie kupił chyba ,że byłbym przy produkcji.
a coś innego fajnego oprócz kompotu jeszcze jest na śląsku? bo ja jakoś nic nie mogę znaleźć oprócz ziela i białego, bo to jest nudne? a gdzie tą maję mogę dostać?
  • 1073 / 123 / 3
Podobno było jeszcze niedawno kilku kompociarzy w Puławach, ile w tym prawdy???
Niedawno tzn. ok 2001 moze paru bylo. Chociaz cos jest walone IV strzykawki sie zdarza znalezc. Ale to chyba feta.

Nie wiem nie bawie sie juz:P
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.