Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 2652 / 387 / 0
Nie wchodzi szybko. Jeśli podasz w tętnicę - oczywiście, ale nie w żyły pachwinowe. Mało kto wpierdala sobie igłę w tęnicę. Zrobiłam to kilkakrotnie, przede wszystkim w tętnicę szyjną (przy pomocy drugiej osoby) i uderzenie było natychmiastowe. Podanie w żyłę pachwinową trwało jednak znacznie dłużej, bo ok. 15-20s.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
Sorry dante, zapomniałem. Tzn. zabrał mnie ciąg na deksie :S.
dantetrip pisze:
Dłuższe od posta, Post Scriptum <offtop> Uroboros, wiedziałem, że cię kiedyś tu zobaczę, ludzie od arylcykloheksyloamin, często tu trafiają, i nie chodzi mi o temat na talku ;d Zauważyłem, że prędzej czy później każdy fan A. łapie strzykawkę i wali i.m, by poczuć pełnię mocy dyso, a jak już bawimy się strzykawkami, to nie mamy oporów przed majką i.v, a do majki ciągnie nas ten sam rodzaj przyjemności, który znamy z dyso w twoim i moim przypadku z mxe. </offtop>
A ja się cieszę, że nie jestem jedynym odklejem, który tu trafił, miło jest wraczeć w towarzystwie :cheesy: . Szczerze? Oddałbym całą majkę jaką mam za wór dobrego MXE. Albo pół, bo pół bym zostawił do miksów %-D.
dantetrip pisze:
Dawno temu pisałem, o mixie, mxe + majka, razem i.v, napisałem, że nie wiem czy jest bezpieczny, blu mnie wtedy zjechała. Ale teraz już wiem, że jest tak samo bezpieczny jak opio + benzo, bo jak to powiedział Paracelsus "...dawka czyni truciznę". Jak lubisz ciekawe miksy, tak do cb mówię Uroboros, to polecam ten miks. Nie istnieje chyba nic piękniejszego. I od razu powiem, że NIE! droga Blue_Berry "Choć ty pewnie wierzysz w cudowne, błogie właściwości opiatów i leczniczy wpływ dysocjantów :)" Mxe może jeszcze, może pomóc, ale majka ciągnie człowieka na samo dno, milimetr poniżej piekła. Mxe świetnie działało przy detoxach, wypróbowałem po moim największym ciągu.
(mój patent: tramadol, mxe, modafen, nimesil, loperamid, elektrolity, witaminki, izotoniki i banany i taki żel energetyczny, dawał energii do walki ;d, po 3dniach doszedł rosół) Po tygodniu, gdy efekty fizyczne ustąpiły i górowały psychiczne, podawałem sobie mxe i.v w małych dawkach przez 2tyg, udało mi się ogarnąć psychiczne uzależnienie, na jakiś czas...
O, o właśnie. Nie czytałem o tym miksie, ale chodzi mi po głowie od pierwszego iv z mają ;). Ja wiem, czy niebezpieczny? U mnie opio nigdy mocno na oddech nie wjeżdżało. Dyso tym bardziej. Miksy mxe+benzo były ciekawe. Miksy opio z mxe/difenidyną były bardzo sympatyczne i taka Majka z Mecią była by chyba spełnieniem marzeń, niczym scena zapodania heroiny przez Jessiego w Breaking Bad :*). Nieraz dzięki mxe odstawiałem, tak samo robił Azuzu Pazuzu swego czasu, tylko on z morfiną - ze skutkiem pozytywnym.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 422 / 21 / 0
Zastanawia mnie pewna sprawa, żeby poczuć kodeinę trzeba kilka razy ją wziąć w mniejszych dawkach, racja? Zgaduje że to jakaś regulacja receptorów opioidowych, czy np. MXE (dobra, może słaby przykład, ale dotyczy mojej sytuacji) może je rozregulować? Linczujcie jeżeli pierdolę głupoty :D

Pozro
  • 2372 / 317 / 0
Gdy kable się pochowają, można wspomóc się taką dziarą :-p

[ external image ]
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1794 / 124 / 0
Faaajne : O
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 101 / 3 / 0
alien forms, twoje? ile dałeś za dziare?
  • Fakers gonna fake
  • 2372 / 317 / 0
Nie, nie moja - znalezione w necie. Ale pomysł ciekawy :-D
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 101 / 3 / 0
no pomysł klawy, sam bym sobie wydziarał, ale nie walę iv (póki co %-D )
  • Fakers gonna fake
  • 6 / / 0
Czy ktokolwiek zna tu kogoś, kto by naprawdę odstawił?
  • 3216 / 394 / 0
Tak, a co? Nie wierzysz że można?
ODPOWIEDZ
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina