dantetrip pisze:Dłuższe od posta, Post Scriptum <offtop> Uroboros, wiedziałem, że cię kiedyś tu zobaczę, ludzie od arylcykloheksyloamin, często tu trafiają, i nie chodzi mi o temat na talku ;d Zauważyłem, że prędzej czy później każdy fan A. łapie strzykawkę i wali i.m, by poczuć pełnię mocy dyso, a jak już bawimy się strzykawkami, to nie mamy oporów przed majką i.v, a do majki ciągnie nas ten sam rodzaj przyjemności, który znamy z dyso w twoim i moim przypadku z mxe. </offtop>
dantetrip pisze:Dawno temu pisałem, o mixie, mxe + majka, razem i.v, napisałem, że nie wiem czy jest bezpieczny, blu mnie wtedy zjechała. Ale teraz już wiem, że jest tak samo bezpieczny jak opio + benzo, bo jak to powiedział Paracelsus "...dawka czyni truciznę". Jak lubisz ciekawe miksy, tak do cb mówię Uroboros, to polecam ten miks. Nie istnieje chyba nic piękniejszego. I od razu powiem, że NIE! droga Blue_Berry "Choć ty pewnie wierzysz w cudowne, błogie właściwości opiatów i leczniczy wpływ dysocjantów :)" Mxe może jeszcze, może pomóc, ale majka ciągnie człowieka na samo dno, milimetr poniżej piekła. Mxe świetnie działało przy detoxach, wypróbowałem po moim największym ciągu.
(mój patent: tramadol, mxe, modafen, nimesil, loperamid, elektrolity, witaminki, izotoniki i banany i taki żel energetyczny, dawał energii do walki ;d, po 3dniach doszedł rosół) Po tygodniu, gdy efekty fizyczne ustąpiły i górowały psychiczne, podawałem sobie mxe i.v w małych dawkach przez 2tyg, udało mi się ogarnąć psychiczne uzależnienie, na jakiś czas...
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
- Fakers gonna fake
- Fakers gonna fake
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina