Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 2652 / 387 / 0
Nie wchodzi szybko. Jeśli podasz w tętnicę - oczywiście, ale nie w żyły pachwinowe. Mało kto wpierdala sobie igłę w tęnicę. Zrobiłam to kilkakrotnie, przede wszystkim w tętnicę szyjną (przy pomocy drugiej osoby) i uderzenie było natychmiastowe. Podanie w żyłę pachwinową trwało jednak znacznie dłużej, bo ok. 15-20s.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
Sorry dante, zapomniałem. Tzn. zabrał mnie ciąg na deksie :S.
dantetrip pisze:
Dłuższe od posta, Post Scriptum <offtop> Uroboros, wiedziałem, że cię kiedyś tu zobaczę, ludzie od arylcykloheksyloamin, często tu trafiają, i nie chodzi mi o temat na talku ;d Zauważyłem, że prędzej czy później każdy fan A. łapie strzykawkę i wali i.m, by poczuć pełnię mocy dyso, a jak już bawimy się strzykawkami, to nie mamy oporów przed majką i.v, a do majki ciągnie nas ten sam rodzaj przyjemności, który znamy z dyso w twoim i moim przypadku z mxe. </offtop>
A ja się cieszę, że nie jestem jedynym odklejem, który tu trafił, miło jest wraczeć w towarzystwie :cheesy: . Szczerze? Oddałbym całą majkę jaką mam za wór dobrego MXE. Albo pół, bo pół bym zostawił do miksów %-D.
dantetrip pisze:
Dawno temu pisałem, o mixie, mxe + majka, razem i.v, napisałem, że nie wiem czy jest bezpieczny, blu mnie wtedy zjechała. Ale teraz już wiem, że jest tak samo bezpieczny jak opio + benzo, bo jak to powiedział Paracelsus "...dawka czyni truciznę". Jak lubisz ciekawe miksy, tak do cb mówię Uroboros, to polecam ten miks. Nie istnieje chyba nic piękniejszego. I od razu powiem, że NIE! droga Blue_Berry "Choć ty pewnie wierzysz w cudowne, błogie właściwości opiatów i leczniczy wpływ dysocjantów :)" Mxe może jeszcze, może pomóc, ale majka ciągnie człowieka na samo dno, milimetr poniżej piekła. Mxe świetnie działało przy detoxach, wypróbowałem po moim największym ciągu.
(mój patent: tramadol, mxe, modafen, nimesil, loperamid, elektrolity, witaminki, izotoniki i banany i taki żel energetyczny, dawał energii do walki ;d, po 3dniach doszedł rosół) Po tygodniu, gdy efekty fizyczne ustąpiły i górowały psychiczne, podawałem sobie mxe i.v w małych dawkach przez 2tyg, udało mi się ogarnąć psychiczne uzależnienie, na jakiś czas...
O, o właśnie. Nie czytałem o tym miksie, ale chodzi mi po głowie od pierwszego iv z mają ;). Ja wiem, czy niebezpieczny? U mnie opio nigdy mocno na oddech nie wjeżdżało. Dyso tym bardziej. Miksy mxe+benzo były ciekawe. Miksy opio z mxe/difenidyną były bardzo sympatyczne i taka Majka z Mecią była by chyba spełnieniem marzeń, niczym scena zapodania heroiny przez Jessiego w Breaking Bad :*). Nieraz dzięki mxe odstawiałem, tak samo robił Azuzu Pazuzu swego czasu, tylko on z morfiną - ze skutkiem pozytywnym.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 422 / 21 / 0
Zastanawia mnie pewna sprawa, żeby poczuć kodeinę trzeba kilka razy ją wziąć w mniejszych dawkach, racja? Zgaduje że to jakaś regulacja receptorów opioidowych, czy np. MXE (dobra, może słaby przykład, ale dotyczy mojej sytuacji) może je rozregulować? Linczujcie jeżeli pierdolę głupoty :D

Pozro
  • 2372 / 317 / 0
Gdy kable się pochowają, można wspomóc się taką dziarą :-p

[ external image ]
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1794 / 124 / 0
Faaajne : O
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 101 / 3 / 0
alien forms, twoje? ile dałeś za dziare?
  • Fakers gonna fake
  • 2372 / 317 / 0
Nie, nie moja - znalezione w necie. Ale pomysł ciekawy :-D
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 101 / 3 / 0
no pomysł klawy, sam bym sobie wydziarał, ale nie walę iv (póki co %-D )
  • Fakers gonna fake
  • 6 / / 0
Czy ktokolwiek zna tu kogoś, kto by naprawdę odstawił?
  • 3216 / 394 / 0
Tak, a co? Nie wierzysz że można?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.