dantetrip pisze:Dłuższe od posta, Post Scriptum <offtop> Uroboros, wiedziałem, że cię kiedyś tu zobaczę, ludzie od arylcykloheksyloamin, często tu trafiają, i nie chodzi mi o temat na talku ;d Zauważyłem, że prędzej czy później każdy fan A. łapie strzykawkę i wali i.m, by poczuć pełnię mocy dyso, a jak już bawimy się strzykawkami, to nie mamy oporów przed majką i.v, a do majki ciągnie nas ten sam rodzaj przyjemności, który znamy z dyso w twoim i moim przypadku z mxe. </offtop>
dantetrip pisze:Dawno temu pisałem, o mixie, mxe + majka, razem i.v, napisałem, że nie wiem czy jest bezpieczny, blu mnie wtedy zjechała. Ale teraz już wiem, że jest tak samo bezpieczny jak opio + benzo, bo jak to powiedział Paracelsus "...dawka czyni truciznę". Jak lubisz ciekawe miksy, tak do cb mówię Uroboros, to polecam ten miks. Nie istnieje chyba nic piękniejszego. I od razu powiem, że NIE! droga Blue_Berry "Choć ty pewnie wierzysz w cudowne, błogie właściwości opiatów i leczniczy wpływ dysocjantów :)" Mxe może jeszcze, może pomóc, ale majka ciągnie człowieka na samo dno, milimetr poniżej piekła. Mxe świetnie działało przy detoxach, wypróbowałem po moim największym ciągu.
(mój patent: tramadol, mxe, modafen, nimesil, loperamid, elektrolity, witaminki, izotoniki i banany i taki żel energetyczny, dawał energii do walki ;d, po 3dniach doszedł rosół) Po tygodniu, gdy efekty fizyczne ustąpiły i górowały psychiczne, podawałem sobie mxe i.v w małych dawkach przez 2tyg, udało mi się ogarnąć psychiczne uzależnienie, na jakiś czas...
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
- Fakers gonna fake
- Fakers gonna fake
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.