Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 24 / / 0
Pierwszy raz z koko niezapomniany :D
Za rok znowu trzeba wpaść na wyspy i zakręcić się w odpowiednich miejscach. Ciężko powiedzieć czy lepsza jest dobra koka, czy prawie stuprocentowo czysta pasta-feta. Ja celuje jednak fetę, ale bardzo wahają się na szali zajebistosci. Choć różnice w działaniu są spore, a myślałam, że to będzie coś podobnego.
Your fears can disappear, but they can also enlarge. Would you try?
Wiedza podstawową wartością.
  • 12755 / 2466 / 0
W styczniu lecę do Chile : ) Jeżeli nic się tam nie pozmieniało od mojej ostatniej wizyty (2 lata temu), to koks powinien być co najmniej wyku***sty i to za 62PLN (!!) Żeby się to dało sprowadzić. do ojczyzny, to by mi się pewnie bilet w obie strony wrócił...
  • 3 / / 0
Takie moje pytanko, jak to jest z laskami na koksie? Naprawdę Czary? :D I czy bywała u kogoś wręcz ślina na następną kreche?
  • 623 / 22 / 0
To chyba jasne,że jak masz zajebisty wystrzał np po koksie to chcesz jeszcze(nie zawsze)najczęściej
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 12755 / 2466 / 0
Tak, na koksie chce się ruchać na potęgę. Laski pod wpływem koksu też chcą się ruchać na potęgę.

Jak czujesz, że schodzi, a masz jeszcze, to nie ma opcji, żebyś się powstrzymał : )
  • 732 / 57 / 0
Nie ma opcji żebys się powstrzymał jeszcze zanim będzie schodzić xd
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 1066 / 158 / 0
wiadomo jak to jest z czystością koki w naszym pięknym kraju..... pozostaje dużo do życzenia... obstawiam że jeśli dostaniemy towar sprasowany w kostce to już został zżeniony w drodze produkcji, oraz przechodząc przez kolejne ręce każdy troszeczkę go mieszał.

Dajmy na to, gdy otrzymuję kostkę jest w niej 30% kokainy ... źródła podają jeśli jest czyst 90 % koks to 50 mg jest odpowiednią dawką na pierwszy sniff większe mogą być już overdose.

więc na logikę jeśli mam koko 30 % to powinienem na start przywalić 150 mg ? i dalej poprawiać co pół godziny 100 mg ? czy walić troszkę mniejsze bo jest ryzyko wypełniacze w pomieszaniu z koką po takiej dawce mogą sprawić, że będę czuł się przyjemnie ?
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 1043 / 146 / 0
Przy twardych dragach zawsze na pierwszy kontakt z nieznanym sortem wal jak najniższą dawkę. Lepiej później poprawić i nawet nie poczuć pełnej mocy niż nie poczuć już żadnej mocy, nigdy. W polszy czyste coco jest (tzn pewnie gdzieś z 70-80%), trzeba mieć tylko dużo hajsu i dobre dojście.
  • 1066 / 158 / 0
spoko dziękuję za odpowiedź.

Ale obawiam się, że w moim regionie nie ma takiego sortu jak w Stolicy czy Trójmieście....... biorąc z mojego źródła, kilka razy miałem sort mocy około 50 % i to były te najmocniejsze sorty w mojej okolicy, lepsze waliłem tylko w UK tamte oceniam na około 75 %

ten sort z mojej okolicy mówię, że miał 50 % bo swego czasu kolega wjebany w coco zamówił tester kokainy... i swego czasu jak u nas latało "kozackie coco" to właśnie robił test i ku naszemu zaskoczeniu wyszło tylko 50 % ;p to tamte wcześniejsze które też klepały musiały mieć jakieś 30 %
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 1043 / 146 / 0
Wiesz ja mieszkam na południowym wschodzie Polski i swego czasu miałem dojścia do dwóch ekip, które sprowadzały coco z Holandii i Niemiec/Trójmiasta i było bardzo wysokiej jakości, także wszędzie da się sprowadzić dobry towar tylko cieżko dotrzeć do ludzi, którzy się tym zajmują. Albo trzeba mieć dużo szczęścia albo poświęcić długie miesiące na zawieranie nowych znajomości w nadziei, że znajdziemy to czego szukamy.
50% to już dobry temat, jak sam z resztą mówisz. Niestety coco jest specyficznym dragiem, o wiele pewniejsze jest zdobycie np meth który poza tym, że na 90% będzie czystszy to i sporo tańszy. Działa inaczej ale o wiele dłużej, dla laika właśnie czas działania będzie jedyną różnicą- tylko ten kurewski wpływ na zdrowie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.