Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2362 / 29 / 0
najpierw musiałby sobie ten nos czymś uszkodzić, samoistne krwotoki wywołane przez hipertensję to chyba rzadkość
BS
  • 129 / 2 / 0
Najbardziej się obawiałem wazokonstrykcji, dosyć dawno temu ostatnio to brałem i nie pamiętam już jak to dokładnie z tym było, ale zjebałem się z drugiego piętra na nogę i podeszwa stopy jest mocno rozjebana, jak zarzucam coś co powoduje wazokonstrykcje to czuje jakby ktoś tamtędy coś przemycał
Czyń swoją wolę będzie całym prawem
  • 71 / / 0
Re: 2C-P
Nieprzeczytany post autor: lyton »
Wziąłem wczoraj 9mg 2cp jako pierwszy mój psychodelik.
Na bodyload zapaliłem se 2 wiadra (co było złym pomysłem) bo wtedy poczułem przyspieszone bicie serca i w momencie gdy 2cp zaczęło wchodzić, wchodziło już z nasileniem serca i wkrętami z nim związanymi.
Ogólnie złapał mnie bad trip i potworne lęki które poniekąd trwają do teraz. Czy te lęki mogą zostać? Już są słabsze niż miałem rano. dodam że nic nie spałem prawie.
  • 550 / 3 / 0
O której wziąłeś wczoraj? Po 2C-P może pojawić się dość konkretny zjazd. Spokojnie, odeśpij wszystko powinno wrócić do normy :-)
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 720 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: PuTTy »
pytanie do tych co brali DOC/DOI. Jak mozna porównać DOC/DOI do 2C-P? Jakie są miedzy nimi podobienstwa, roznice, co ogolnie bardziej wam przypasowało wizualnie/bodyloadowo i ogolnie? pozdro:-)
  • 2001 / 491 / 0
czy po 2C-P jest większy body load niż po 2C-E ? Jak długo się utrzymuje?
  • 71 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lyton »
ja w ogóle nie czułem bodyloadu a substancja wlazła po około 2-3 godzinach
  • 2362 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: derb »
jak dla mnie 2C-P charakteryzuje się słabszym bl niż 2C-E
BS
  • 51 / / 0
Zależy po jakiej dawce, po 12,5 mg bodyload był dość mocny, lecz znośny, w jednym momencie tylko miałem odruchy wymiotne :P za to od 5 do 10 był w ogóle lub ledwo wyczuwalny. ( co innego przy sniffie, wtedy nawet 8mg był gorszy niż po 12,5)
  • 3206 / 176 / 0
KapitanAizen pisze:
czy po 2c-p jest większy body load niż po 2c-e ? Jak długo się utrzymuje?
Dla mnie po 2C-P był większy, aczkolwiek - po 2C-E rzygałem, a po 2C-P nie. Nie wiem co gorsze :) Ale w kwestii bodyloadu wygrywa 2C-E, bo bodyload jest tylko na comeupie, a nie przez cały cholerny trip.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.