Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 327 / 4 / 0
Bez przesady, tyle co sie uzywa tej wodki zeby rozposcic 2C-P to tyle co kot naplakal. Wal odrazu do geby, poczujesz minimalnie zmieniony smak wodki, czyms tam zagryz i czekaj az zacznie sie ladowac czyt. spawanie:D
  • 405 / 2 / 0
no nie sądzę kolego. trzeba mniej więcej łyżkę stołową cieczy. a smak jaki pozostaje po 2C-P jest kurwesko ohydny, pozostaje w gębie przez jakieś 20 minut od podania.
  • 158 / 6 / 0
przy 1mg na 1ml nie czulem prawie w ogole smaku...
  • 196 / 1 / 0
a smak jaki pozostaje po 2c-p jest kurwesko ohydny, pozostaje w gębie przez jakieś 20 minut od podania.
2C-P jest słodkawe w smaku. Są gorsze rzeczy, które można posmakować.
  • 3449 / 122 / 8
Decodin pisze:
Czy jeśli rozpuszczę 2cp w wódce, takiej zwykłej ze sklepu, a potem odmierzę ilość strzykawką i wleję sobie to do ust to będzie to odpowiedni rodzaj podania?
Amaterasu pisze:
Tak.
SzatanskiSkoczek pisze:
Tak, ale ja bym jeszcze zainwestował w soczek, strzelanie sobie strzykawką z wódką w środku do ust, to nie za przyjemne uczucie.
Amplifa pisze:
Bez przesady, tyle co sie uzywa tej wodki zeby rozposcic 2C-P to tyle co kot naplakal. Wal odrazu do geby, poczujesz minimalnie zmieniony smak wodki, czyms tam zagryz i czekaj az zacznie sie ladowac czyt. spawanie:D
popthetrunk pisze:
no nie sądzę kolego. trzeba mniej więcej łyżkę stołową cieczy. a smak jaki pozostaje po 2c-p jest kurwesko ohydny, pozostaje w gębie przez jakieś 20 minut od podania.
intrance pisze:
przy 1mg na 1ml nie czulem prawie w ogole smaku...
Acidor pisze:
2C-P jest słodkawe w smaku. Są gorsze rzeczy, które można posmakować.
Ten wątek jest wyjątkowy. Być może nie powinienem tego oceniać ani w ogóle się tym zajmować, ale nie macie wrażenia, że w ten sposób można gadać w nieskończoność? Że w 2C-P ważne są inne rzeczy niż smak? Że droga podania to jest sprawa drugorzędna? W tym wątku większość postów to pytania i odpowiedzi typu "2C-P jest gorzkie", rozmowy o sortach, dzieleniu i przyjmowaniu materiału. Oczywiście macie tu prawo rozmawiać o czym chcecie i chuj mnie to powinno obchodzić, ale sprawy jakie poruszacie każą mi przypuszczać, że średnia wieku uczestników tego wątku (nie piszę o wszystkich) to 15 lat, a cel przyjmowania 2C-P kończy się na "bo są spoko kolorki". Przedmiotem swoich niekończących się dywagacji odbieracie mi wiarę, że psychodeliki to czasem coś więcej niż fajna bania. Na 173 stronach tematu można się wspaniale doedukować w kwestii smaku (który i tak każdy odczuwa inaczej) i sposobu podania, a także metod rozpuszczania w różnych płynach i dzielenia proszku na oko bez wagi. Zastanawia mnie to, ponieważ użytkownicy wszystkich innych substancji skupiają się na przeżyciach, na tym że JEST O KURWA ZAJEBIŚCIE. Nawet na podforum o mefedronie (który uważam za najprymitywniejszą substancję na świecie, trafiającą praktycznie do wszystkich, na których działa jak powinien) ludzie skupiają się na odczuciach, a nie na sposobach ważenia i wciągania. Wy wolicie przez kilka stron wątku pieprzyć głupoty, by potem ktoś w ramach przerywnika napisał krótki trip raport z konkretnymi przeżyciami i znów sypią się pytania o dzielenie materiału i o aktualny sort. Chuj mi do tego, ale moim zdaniem to żenujące.

Przykładowy trip raport z 2C-P:
Załatwiłem sobie 100 mg 2C-P ze sklepu /wycięto przez moderatora/. Najszybsza opcja, kurier. Na drugi dzień o godzinie 11:52 ktoś zapukał do drzwi. Otworzywszy, ujrzałem wysłannika niebios z moją przesyłką w ręce. Zamykając drzwi, szybko otworzyłem mocno zaklejoną kopertę. Rozkleiłem wszystkie opakowania, jest! Biały proszek, zajebisty sort. Napiszę na forum. Teraz jak to kurwa podzielić? Może zjem wszystko naraz? Nie, to chyba będzie za dużo i jeszcze mnie głowa rozboli. To może podzielę jakkolwiek albo zapytam sąsiada co o tym myśli. I napiszę na forum, żeby wszyscy wiedzieli. Może zjem trochę na oko, a resztę rozpuszczę w wodzie, żeby dłużej wytrzymało? Nie, w wodzie przecież szybko się niszczy! To w spirytusie. I napiszę na forum, że rozpuściłem w spirytusie. Ale teraz, czy zainwestować w soczek czy szkoda kasy? Lepiej marchewkowy czy grejpfrutowy? Zapytam na forum. Zjadłem w końcu na oko trochę proszku. Było zajebiście. Fajne kolorki.

Sorry za wyniosły ton, nie bierzcie tego do siebie. Ale może ktoś na przyszłość dwa razy się zastanowi, zanim napisze złotą poradę na temat inwestycji w soczek. Ja też kurwa mogę pisać, że teraz idę pod prysznic a potem do sklepu kupić papier toaletowy. Tylko po co ja to mam pisać, a ktoś inny czytać? Trochę szacunku wobec siebie nawzajem i swojego czasu marnowanego na forum dla narkomanów.
  • 3206 / 176 / 0
Tryptaminy rozpuszczone nawet w dużej ilości wody zostawiają obrzydliwy gorzki posmak, 2C-x w szklance wody w ogóle nie czuć. Testowane na 2C-B, 2C-P, 2C-E.

EOT
Ostatnio zmieniony 19 marca 2012 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 2 / 0
Czy ze złamaną nogą biorąc zastrzyki przeciwzakrzepowe można brać 2C-P?
Czyń swoją wolę będzie całym prawem
  • 74 / 1 / 0
bierz ile fabryka dala wg mnie
  • 2362 / 28 / 0
nie powinno być interakcji
BS
  • 3898 / 238 / 13
O ile to nieprawda, że 2cp coś majstruje przy krwiobiegu... Ciśnienie wzrasta - może być farba z nosa przy rzadkiej krwi
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.