Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, yerba mate.
Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ODPOWIEDZ
  • 234 / 39 / 0
Wysiałem dziś nasiona ephedry, ziemia do kaktusów z perlitem i wapnem węglanowym nasiona zaprawione jak coś się wyrośnie napiszę szczególy
  • 2897 / 626 / 0
Czekam z niecierpliwością!!
Jak mi przejdą skutki zatrucia sertraliną za kilka lat, to może też doczekam się spełnienia swojego ephedrowego snu.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 234 / 39 / 0
@pawoleh666 masz jakieś inforacje o ephedra Fragilis?
  • 2897 / 626 / 0
pisałem o niej kiedyś, ale w końcu się nie zagłębiałem bo nasion nie było do dostania nigdzie i tak
Spoiler:
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 234 / 39 / 0
Są nasiona na aledrogo tej odmiany dziś zamawiam :)
  • 234 / 39 / 0
Wysiałem dziś 2 nowe odmiany jak coś wyjdzie napiszę szczególy
  • 234 / 39 / 0
2 nasionka wczoraj zaczęły kiełkować bardzo szybko 5 dni to chyba rekord dam im jeszcze trochę czasu wtedy opiszę technologię upawy i wrzucę zdjęcia nie jestem jeszcze w 100% pewny czy nowe zaprawy którę zastosowałem nie są fitotoksyczne dla ephedry
  • 234 / 39 / 0
One coś słabo rosną to nie jest dobra pora do siania ta druga jest pod lampą w boxsie
Dokształcam się teraz w hydroponice, bd robił testy późnij na ephedrach, ponoć rośliny które nie lubią dużo wody też ładnie rosną jak coś bd informował o postępach
EPH.jpg
eph2.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 389 / 28 / 0
@Ilmostro jak jest z wydzielaniem zapachu?
Oczywiscie nie mowie o takim badylaku tylko o roslinie ktora (?) kwitnie?
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 234 / 39 / 0
Z tego co czytałem nie ma intensywnego zapach a susz ma taki typowo ziołowy zapach
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.