Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3497 / 742 / 9
Przeciez to jest NegatywneWibracje :-p
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 11 / 0
Haahaa, mocny załogant, już go lubię :-D

Ja się nie spotkałem z agresją wobec siebie ze względu na ćpanie, z taką spotykają się chyba jakieś dragowraki którzy nie mają siły ustać już na nogach.

Całe życie ćpanie ale też działania w ciemnej strefie + warunki fizyczne nie pozwoliły mnie skrzywdzić fizycznie ;-)
Anaboliczny dżentelmen.
  • 5414 / 996 / 0
fizyczna ala boks - tylko ze strony rodziny gdy na dysocjancie zostalem przylapany. Na szczescie wtedy nie bolalo :D
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 5985 / 1238 / 43
Ewentualnie w nocy wbija matka kumpla z sąsiadami do piwnicy i każe nam się wynosić, grożąc policją. Akurat kota gotowalim. (Ale tu jebie kotem). To jest agresja ? Nie pobili nas.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 11 / 0
W ośrodku mówili mi, że agresją jest nawet jak pijany wracasz do domu i jesteś potulny jak baranek, to już jest agresja, nie rozumiem tego do końca do teraz ale tak terapeuci mówili.

Agresja nie musi być fizyczna, tak rozkminiajac to w sumie każdy trafił na agresję, ale tutaj chyba mówimy o fiizycznej.
Anaboliczny dżentelmen.
  • 3964 / 150 / 0
ostatnio mialem dostac wpierdol za bycie cpunem, ponoc czystki na oskach sie szykuja, bojowki ruszaja wypedzac narkomanow jak niegdys zydow.
niedojebanie genetyczne
  • 381 / 11 / 0
Ta, jedyni słuszni i prawilni którzy o narkotykach wiedzą z telewizji :-P
Anaboliczny dżentelmen.
  • 5985 / 1238 / 43
taaaa.
Poczekajcie, zrobią nam z dupy masakrę wołyńską. Szczególnie na wsi. Mnie już nie lubią.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
eso pisze:
ostatnio mialem dostac wpierdol za bycie cpunem, ponoc czystki na oskach sie szykuja, bojowki ruszaja wypedzac narkomanow jak niegdys zydow.
Już widzę te obozy z napisami 'Trzeźwość macht frei'. Oczywiście, przed przyjęciem do obozu - osobista rewizja i zostawienie każdego psychoaktywnego okruchu przed bramą miejsca zatracenia. Potem w ramach tortur - relacja live z palenia wszystkich smakołyków, oraz rzucanie pustymi blistrami po Thiocodinie z wież strażniczych, aby osłabić morale.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 420 / 0
nie spotkałem się nigdy z agresją indukowaną tym, że ktoś bierze narkotyki
byłem zaś świadkiem agresji powodowanej tym co ktoś odpierdala po narkotykach (agresorami są w tym wypadku tak ćpuny jak i abstynenci)

"stado" czy tam społeczeństwo stara się odizolować od siebie chorą jednostkę i uniemożliwić jej przekazywanie spierdolonych genów. I tak od tysięcy lat :D
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.

Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.