london5 pisze:...https://www.youtube.com/watch?v=wPtV0DxfG3M...
Ja się nie spotkałem z agresją wobec siebie ze względu na ćpanie, z taką spotykają się chyba jakieś dragowraki którzy nie mają siły ustać już na nogach.
Całe życie ćpanie ale też działania w ciemnej strefie + warunki fizyczne nie pozwoliły mnie skrzywdzić fizycznie ;-)
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Agresja nie musi być fizyczna, tak rozkminiajac to w sumie każdy trafił na agresję, ale tutaj chyba mówimy o fiizycznej.
Poczekajcie, zrobią nam z dupy masakrę wołyńską. Szczególnie na wsi. Mnie już nie lubią.
eso pisze:ostatnio mialem dostac wpierdol za bycie cpunem, ponoc czystki na oskach sie szykuja, bojowki ruszaja wypedzac narkomanow jak niegdys zydow.
byłem zaś świadkiem agresji powodowanej tym co ktoś odpierdala po narkotykach (agresorami są w tym wypadku tak ćpuny jak i abstynenci)
"stado" czy tam społeczeństwo stara się odizolować od siebie chorą jednostkę i uniemożliwić jej przekazywanie spierdolonych genów. I tak od tysięcy lat :D
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.