Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 406 / 3 / 0
Ano późno. :-) "Konstrukcja zdań" to taka przenośnia. Wiesz - fakty, czasy, tryby itd. :-)

"Skakać pod niebiosa" to pewnie zdarza się kilka razy w życiu. Leki nie zmienią świata ani ludzi, tak aby wszystko było idealne i piękne.
Ewentualnie MDMA :-) Żart, tzn. na parę godzin i tyle.

Bezpodstawne szczęście ? Poszukaj takiego, którego podstaw nie będziesz kwestionował. Tak prawdziwego, że nawet o tym nie pomyślisz.
Fikcja literacka.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
  • 110 / 1 / 0
Aha, o to Ci chodziło ;-) A co do szczęścia właśnie jego szukam, tyle że ja wiem że szczęście daje mi to co jest za barierą, jest nieosiągalne dla mnie w tym momencie. Moją pasją jest fizyka, ta najbardziej skomplikowana, ta nielogiczna. ;-)
Jest dobrze, w końcu nic nie dzieje się bez powodu.
  • 253 / 3 / 0
To, co odczuwasz, kolego, to zwykłe naćpanie. Delikatne, usankcjonowane prawnie i społecznie akceptowane naćpanie tzw. lekami. Zrozum, że to tak działa. Może masz głębszą naturę i Twój problem nie zostanie tak łatwo rozwiązany?
Pocieszę Cię - ja też zacząłem cierpieć jak byłem nastolatkiem w szkole średniej i po ośmiu latach mój stan się normuje, hehe. I nie ma to żadnego związku z tzw. lekami więc jeżeli nie chcesz tracić czasu szukaj metod alternatywnych.
Uwaga! Użytkownik Vincent Vega jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 1 / 0
Na razie się chce dowiedziec co sądzi psychiatra o tym. Zadzwonię do niego jutro, spytam się czy mogę się umówic na wizytę. Mam nadzieję że usłyszę coś nowego. Teraz już nic nie mogę stracic jedynie zyskac, muszę iśc do przodu i nie marnowac sił.
  • 253 / 3 / 0
Psychiatrzy zazwyczaj mają mniej ciekawego do powiedzenia niż ludzie z tego forum. Może kiedyś sam się przekonasz.
Uwaga! Użytkownik Vincent Vega jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 1 / 0
Wiem że mają mniej do powiedzenia, oni prowadzą raczej monologi. Tyle że oni oddziałują ze mną, na forum zdobywam wiedzę za którą wam dziękuje lecz wy mi nie wypiszecie leków chociaż byście chcieli. Macie chęc pomocy, pomagacie jak możecie ale trzeba czegoś więcej.
  • 406 / 3 / 0
Destiny pisze:
Aha, o to Ci chodziło ;-) A co do szczęścia właśnie jego szukam, tyle że ja wiem że szczęście daje mi to co jest za barierą, jest nieosiągalne dla mnie w tym momencie. Moją pasją jest fizyka, ta najbardziej skomplikowana, ta nielogiczna. ;-)
Ważne, że jest. Cokolwiek rozumiesz pod pojęciem "fizyka nielogiczna" %-D . Fizyka to akurat coś dla Ciebie. Dziedzina nauki, która nie przestanie się rozwijać. Szukanie odpowiedzi na trudne pytania, dotyczące pozornie prostych tematów. Pamiętaj tylko, żeby zachować dystans. Nie wszystko musi być przewidywalne. Nie wszystko musisz opisać liczbami.
Fikcja literacka.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
  • 110 / 1 / 0
Fizyka nielogiczna, tak nazwałem fizykę i mechanikę kwantową. Jest ona przepełniona absurdami, nielogicznością. Stanowi przykład ludzkiego geniuszu. ;-) Szukanie odpowiedzi zazwyczaj prowadzi do głębszych rozważań które często mają negatywne skutki. Dlatego masz rację iż należy zachowac dystans. ;-)
  • 253 / 3 / 0
Nie to miałem na myśli, kolego. Psychiatria ma po prostu bardzo mało do zaoferowania - ze swym paradygmatem nie jest w stanie uleczyć duszy. Ale co ja Ci będę pisał, jeszcze cała ewolucja przed Tobą.
  • 110 / 1 / 0
Rozumiem o co ci chodzi. On leczy objawy, nie tą głęboką osobowośc. Ważne jest dla niego aby wyleczyc objaw a nie pomóc pacjentowi.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.