"Skakać pod niebiosa" to pewnie zdarza się kilka razy w życiu. Leki nie zmienią świata ani ludzi, tak aby wszystko było idealne i piękne.
Ewentualnie MDMA :-) Żart, tzn. na parę godzin i tyle.
Bezpodstawne szczęście ? Poszukaj takiego, którego podstaw nie będziesz kwestionował. Tak prawdziwego, że nawet o tym nie pomyślisz.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Pocieszę Cię - ja też zacząłem cierpieć jak byłem nastolatkiem w szkole średniej i po ośmiu latach mój stan się normuje, hehe. I nie ma to żadnego związku z tzw. lekami więc jeżeli nie chcesz tracić czasu szukaj metod alternatywnych.
Destiny pisze:Aha, o to Ci chodziło ;-) A co do szczęścia właśnie jego szukam, tyle że ja wiem że szczęście daje mi to co jest za barierą, jest nieosiągalne dla mnie w tym momencie. Moją pasją jest fizyka, ta najbardziej skomplikowana, ta nielogiczna. ;-)
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.