Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1041 / 4 / 0
Nieeee! Śpiący, nawet się nie waż powiedzieć teraz, że żartowałeś! Zbyt dużej nadziei narobiłeś. :-D
  • 2775 / 39 / 0
Cokolwiek by to nie było to radzę uważać. Przy mefedronie wiadomo było chociaż co to jest i na jakiej zasadzie działa. Tutaj nie znacie składu ani nazwy. Ostrożnie. Wiele danych toksykologicznych można poznać na zasadzie porównania do środka o podobnej budowie. Nie znając go jednak niczego nie wiadomo.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 1 / 0
"Przy mefedronie wiadomo było chociaż co to jest " :D :D :F

Kolejny ktory mysli ,ze mefedron byl przebadany jesli chodzi o krotko i dlugotrwalowe skutki spozycia u ludzi.
Ignorace Is Bliss.
  • 2775 / 39 / 0
Chodzi mi o metabolizm debilu. mefedron od metkatynonu różni się tylko grupą metylowa przy pierścieniu. Metabolitem metkata jest efedryna a mefedronu 4-metyloefedryna. Takich przykładów jest wiele.
Skończ pierdolić
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 1 / 0
"debilu" - prosze grzeczniej , czy ja Cie wyzywam , pozatym nie chce byc zarozumialy ale w tym temacie wiem troche wiecej niz Ty . Nie wszystko mowie bo nie wszystko moge.
Ostatnio zmieniony 23 września 2010 przez ITheWitchfinder, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5 / / 0
Pan kolekcjoner mnie rozpierdala, skonsumowalem ostatnio wasz topowy stuff i lipa nie kopie. predator jakiś, czy coś. czekam na "kokolino się chowa" i napije sie herbaty bo te alternatywy dla mefedronu to rosyjska ruletka
Uwaga! Użytkownik oktaw85 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
śpiący pisze:
jest następca mefedronu i to godny,ma go pewien sklep w postaci kryształków,takich maultkich ziarenek ryżu,wypierdala w kosmos,nie odróżniłbym tej fazy od mefedronu,dosłownie jest IDENTYCZNY jak zdelegalizowany mef,ciekawe co to jest...

Zgadzam sie z kolega spiacym rowniez mialem pare razy przyjemnosc skosztowac tak zwanego "ryżu" "igiel" jest do tego ogólny dostep wiecccccccccccc jak dla mnie nie ma problemu z tym ze mefka jest delegal xD
Spiacy idealnie opisane ;D
  • 481 / 5 / 0
tylko dlaczego nas,tych co wiedzą co i gdzie jest dobre,jest tak mało ?
  • 355 / / 0
ITheWitchfinder pisze:
w jednym sexshopie sprzedaja 4-MEC pod idiotyczna nazwa Mefrit i jeszcze wywiesli zalosna kartke "Jest Krysztal :)" myslalem ,ze padne ze smiechu :D:D

fajnie wiedziec ze gdzies w moich okolicach jest taki "doswiadczony" ćpunek jak ty ; ))

Mefrit daje rade, a przynajmniej dawal ok 2 miesiecy temu, teraz nie wiem. Moze ktos wie?? czy cos tam zmienili?
  • 591 / 8 / 0
wystarczy odrobina samozaparcia (nie mylić z zaparciem) i znajdzie się wszystko...
ODPOWIEDZ
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.