Nie probuje nic sprzedac. Tak tylko pisze, ze mam troche za duzo olanzapiny oraz chlorprothixenu. Kto by zreszta chcial kupic takie badziewie? Chyba nikt. Pozdrawiam.
Male dawki? No, cos ostatnio nawet spac nie moge, choc to wszystko piwem zapijam. Pewnie tez wyjdzie mi w moczu. :-(
benzodxm mityczny seryjny samobojca.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
to myslisz ze jak jutro zarzuce 1 mg Zomirenu sr to tez powienienem chociaz 1 tabletke chloro wziasc?
I czy po 2 dniach brania Zomirenu znowu bede mial te objawy odstawienne?
sprawdzone_info pisze:Pernazyna sama w sobie nie ma żadnych właściwości rekreacyjnych. Kumpel miał tego z 5 paczek, więc próbowaliśmy, ale zapewne jakoś tam zwiększa działanie depresantów, ale IMHO nie warto się tym truć.
Popieram, jak masz to wyrzuć do śmieci. Starego typu lek psychiatryczny, totalne gówno.
Kolega zjadł paczkę, maleńka ilośc alkoholu i potem tydzień trzeźwiał, z czego 36 godzin spał i mieliśmy wołać pogotowie, potem okropnie nieprzyjemne zejście jak odwyk po heroinie.
Wczoraj dostałam reckę na 15 mg, prikaz jeden rano, jeden wieczorem. Wiem, że dawka mała, w porównaniu do tego, co Wam zapodawali, ale wydaje mi się, że na początek. Zresztą nie ukrywam, że słabo jestem zadowolona z werdyktu pani doktor (ale poprzednio chciała mi wcisnąć Valdoxan - jedyne 160 zł za opakowanie i brak zamiennika... chyba dostaje nagrodę od producenta za te recepty).
I tu pytania do tych, którzy brali.
Da się w ogóle coś ogarniać po tym? Czy jest się zamulonym potem cały dzień jak po pernazynie i hydroksyzynie? Jest szansa na naukę, prowadzenie auta?'
Wpływa to jakoś na seks? (jestem dziewczyną, w czasie brania SSRI nie miałam ochoty, a jak już miałam, to i tak prawie nic nie czułam, a o orgazmach jeśli już tylko śniłam...)
Komuś zdarzyło się utyć, schudnąć podczas brania chlora?
Dzięki z góry za odpowiedź i proszę nie llinczować za głupie pytania :)
Hmmm, albo spanie, albo jebanie
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.