Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 394 / 6 / 0
jeszcze się można po dupie smyrać %-D. Serio jak kode zaczynałem ćpać to pomagało teraz już nie mam takich problemó lub są niezauważalne.
  • 755 / 19 / 0
nigdy nie napierdalalem dluzej niz kilka dni. ale jak napierdalam, to raczej lece z tematem.
i niestety, jak se polece, to mam potem tydzien depresi jak chuj zjebanego nastroju, zyc sie nie chce, puakać sie chce, najmniejsze niepowodzenie zabija.
dziwne jest tylko to, ze nigdy nie pamietam o tym 'zjezdzie' zanim mnie nie dojedzie
  • 327 / 6 / 0
normalna to rzecz na zjeździe, kup sobie 5-htp a i roztworu z antkowiaka łyknij - dla mnie najszybszy
antydepresant ;-)
  • 2372 / 315 / 0
nie wiem jak wy - ale raptem po kilku dniach zarzucania Tramalu + Valium u mnie w firmie stwierdzili, ze jest ze mną coś nie tak -a spałem po 10h. Wydaj mi sie ze wyglądam normalnie ale juz mi to powiedziało tyle osób ze wróciłem do domu. Nie sadze żeby to było przez Valium albo Xanax albo Silnox'a. Mial ktos cos takiego ?? Podobno generalnie chodzi o oczy....
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 151 / 2 / 0
Tak. W moim przypadku oczy w ciągu tramadolowym robią się dziwnie szkliste, źrenice jakby nieruchome. Wyraźne podkrążenia. A dodatki w twoim wypadku mogły wzmocnić to wszystko.

Bezpośrednio nikt raczej nie zwracał mi nigdy uwagi..
  • 2 / / 0
Biore tramal od 3 miesięcy 400-600mg dziennie, jak wiadomo są zaparcia ostre, ale zazwyczaj z tym wielkich problemów nie było. Ale wczoraj przy bardzo wyczerpującej pracy na kiblu pojawiła się krew :-/ , stąd moje pytanie: jak kurde te zaparcia pokonać?
czy ktoś z was miał taki przypadek?
  • 327 / 6 / 0
po prostu nie brać tramca, po dniu albo dwóch absty dostaniesz mega sraczki + paskudny skręt gratis ;-)
  • 576 / 7 / 0
poczekaj przed pierwszą dawką trochę dłużej aż lekki skręt się pojawi i powinno być spoko... a jak nie da rady to w aptece kup sobie czopki przeczyszczające te najmocniejsze powiedz po 10 min wszystko z ciebie zejdzie... :D ale to się stosuje już przy ciężkich zaparciach spowodowanych długimi ciągami na dużych dawkach i w ostatecznosci do doraznego krotkotrwałego stosowania... A tak na dlugotrwale stosowanie kup sobie Aloes i pij na wieczor i rano systematycznie a wszystko ci sie wyreguluję miedzy innymi problem z zaparciami....
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 83 / / 0
Witam.
Co to jest 5-htp i roztwór z ankowiaka?Po długim ciągu zmniejszam skutecznie dawki retardów i boje sie że glukoza, redbull nie wystarczą :-( .Może znacie coś dobrego na skręta szczególnie katar to mnie najbardziej roz... :-/
Pozdrawiam wszystkich ćpunów.
Uwaga! Użytkownik kneht nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 6 / 0
kneht pisze:
Witam.
Co to jest 5-htp i roztwór z ankowiaka?P.
5-htp - suplement diety do dostania bez recepty podnosi poziom serotoniny, mi pomaga jak przestaje działać tramal i pojawia się kosmiczny smutek,
na fizycznego skręta nie pomaga ani troche, pomaga troche "roztwór z ankowiaka" czyli kodeina z rozpuszczonych tabletek antidolu ale najlepiej pomaga powolna redukcja dawek tramadolu
ODPOWIEDZ
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.