Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 199 / 2 / 0
A ja zacząłem się właśnie uczyć od godziny z nudów bo i tak zasnąć nie mogę - efekt odstawienia benzodiazepin . No ale nie polecam nikomu takich trików : D . Ale ogólnie coś nie tak ze mną 30mg zoplicone zjedzone wieczorem i cała noc bezsenna . No ale żeby nie było , że zaśmiecam redbull tak ze dwa jak wlasnie w moim przypadku , piracetam , lecytyna na co dzień yerba i powinna poprawić się nam koncentracja i zdolność szybszego przyswajania wiedzy ^_^

Edit.Proszę o usunięcie jakiegoś moda posta pod spodem bo coś H zamulał i dwa razy post poszedł .
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2010 przez Xavi, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 199 / 2 / 0
.
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2010 przez Xavi, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1 / / 0
Piracetam + Tramal = mój ulubiony mix do nauki %-D
  • 329 / 9 / 0
A próbował ktoś jakies poważniejsze leki czy tego typu rzeczy:
Galantamina
Modafinil
Selegilina
Cerebrolizyna
Rywastygmina
Memantyna
Rhodiola Rosea
spirulina
Alpha GPC
Gotu Kola
resweratrol
aniracetam

najbardziej intersuje mnie galantamina w połączeniu z Alpha GPC oraz.. Cerebrolizyna
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
  • 642 / 14 / 0
Ja próbowałem selegiliny ,do nauki raczej bez szału....pobudzenie jest ale takie że nie ma się ochoty uczyć tylko iść na impreze
Do nauki najlepszy jest moklobemid ...mocno podnosi energię pamięć i koncentracje
Piracetam = placebo ,piszecie że to super środek ,widać że nic poza nim nie próbowaliście ...chyba że jest w połączeniu z winpocetyną ..ale według mnie koszty tego są zbyt duże niż osiągnięty efekt

Tylko że jak ktoś się decyduje już na poważne leki ...to musi mieć sporo wiedzy na ten temat ,silną wole,i przede wszystkim nie nadużywać ,a tylko kiedy sytuacja tego wymaga ...np selegilina w połączeniu z alkoholem ...daje efekt podobny do silnych opiatów ...a dla studenta który żyje alkoholem finał może być w monarze

wiele środków z tej listy w połączeniu ze stymulantami podbija faze
  • 166 / / 0
qiuru18 pisze:
selegilina w połączeniu z alkoholem ...daje efekt podobny do silnych opiatów ...
Skąd taka teoria? Nie raz łączyłem selegiline [dawki od 5mg do 25mg] z alkoholem w dużych i małych ilościach. Na pewno nie nazwałby tego uczucia podobnym do opiatów.
  • 3490 / 55 / 0
qiuru18 pisze:
Do nauki najlepszy jest moklobemid ...mocno podnosi energię pamięć i koncentracje
Piracetam = placebo ,piszecie że to super środek ,widać że nic poza nim nie próbowaliście
No to co działa aż tak dobrze?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 25 / / 0
Czytam i czytam wątek, a cały czas nie mogę znaleźć jakiś konkretnych informacji. Chcę wiedzieć, które z wymienianych przez was specyfików są dostępne bez recepty, a które z, z czym najlepiej mieszać i w jakich ilościach, no i ile trzyma. Potrzebuję mega skupienia, energii do działania, przytomności umysłu. Wypisałam sobie nazwy, które się tu pojawiały, ale nic mi one nie mówią... Oczekuję, by coś mi pomogło kilkadziesiąt minut po wzięciu, na tyle bym mogła opanować duży materiał i pamiętać go do usranej śmierci. Przydałby się chyba jakiś FAQ uwzględniający to wszystko.... Ktoś mi streści wszystko, co wie?
Uwaga! Użytkownik arachne nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / / 0
Winpocetyna + Aniracetam + DMAE
sa jakies przeciwskazania dla takiego combo?
wydaje mi sie calkiem dobrze zlozone - vinpo dobrze sie uzupelnia z ani + dmae, zeby dostarczalo choliny i boostowalo aniracetam.
  • 338 / 2 / 0
i tak nie poczujesz tego, poza tym jak mozna mowic ze cos sie uzupelnia jak dziala synergicznie?
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.