03 listopada 2019Rokison pisze: Dziś zrobiłem testy halo 3mg + akineton 8mg i czuć jakieś takie sztuczne grzanie.
jak sioe czules jak puscilo?
Nie polecam, stary posowiecki lek :D
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
23 listopada 2019taurinnn pisze: Obecnie jadę właśnie na haloperidolu (epizod maniakalny). Podchodzę do haloperidolu po raz drugi i póki co raczej nie ciągnie nastroju w dół. Uboków szczególnych brak, czasem jakiś ruch mimowolny, ale nawet nie mam zbyt dużych drżeń. Ogólnie pozapiramidowe mam nawet mniejsze niż po flupentiksolu.
Ja natomiast uważam, że od razu po muleniu jest speed i to jest najbardziej toksyczny neurol ze względu na metabolity.
Ja też raz przyjąłem zastrzyk haloperidolu, ale z własnej woli, nie siłowo. Krótko mówiąc nie wiem ile czasu spędziłem w łóżku będąc warzywem. Tylko pamiętam straszny ból pośladka. Reszta to sen albo totalna odcinka.
piszmy poprawnie - ułatwiajmy możliwość znalezienia postów przez wyszukiwarkę - 909
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.