03 listopada 2019Rokison pisze: Dziś zrobiłem testy halo 3mg + akineton 8mg i czuć jakieś takie sztuczne grzanie.
jak sioe czules jak puscilo?
Nie polecam, stary posowiecki lek :D
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
23 listopada 2019taurinnn pisze: Obecnie jadę właśnie na haloperidolu (epizod maniakalny). Podchodzę do haloperidolu po raz drugi i póki co raczej nie ciągnie nastroju w dół. Uboków szczególnych brak, czasem jakiś ruch mimowolny, ale nawet nie mam zbyt dużych drżeń. Ogólnie pozapiramidowe mam nawet mniejsze niż po flupentiksolu.
Ja natomiast uważam, że od razu po muleniu jest speed i to jest najbardziej toksyczny neurol ze względu na metabolity.
Ja też raz przyjąłem zastrzyk haloperidolu, ale z własnej woli, nie siłowo. Krótko mówiąc nie wiem ile czasu spędziłem w łóżku będąc warzywem. Tylko pamiętam straszny ból pośladka. Reszta to sen albo totalna odcinka.
piszmy poprawnie - ułatwiajmy możliwość znalezienia postów przez wyszukiwarkę - 909
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.