Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 438 / 6 / 0
może nie miał kontaktu " z czystą postacią " %-D
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 192 / 2 / 0
Mówicie że neb działa podobnie tyle że jakość działania jest na wyższym poziomie? Jesli tak to po co sie męczyć z panem pentedronem.
  • 2 / / 0
Mam podobne odczucia co gramik1g. Waliłem pente spore ilości w tzw.maratonach, po przerwie 2-3 miesięcznej inaczej mnie kopie: pobudza ale nie do rozmowy czy działań tylko tak jakby wewnętrznie...Kiedyś waląc 100-150 mało z butów nie wylatywałem(wiadomo te czasy nie wrócą),cały czas gadka z kimkolwiek a teraz pizda. Zauważyłem też po sobie że wciągając nawet 150-200 około godz 17-18 w nocy zero snu.Ma ktoś podobne odczucia czy ze mną już jest coś nie tak?;p
  • 42 / 1 / 0
pentedron po ciągu z metafedronem ?

Przez ostatnie kilka tygodni dość intensywnie zaprzyjaźniałem się z 3mmc i - jak łatwo się domyślić - nie sprawia mi to już takiej przyjemności jak na początku. Oczywiście nadal występuje delikatne pobudzenie, ale jestem totalnie wypłukany z serotoniny, więc o naprawdę dobrym nastroju mogę tylko pomarzyć.

Jestem z natury bardzo spokojny i wyciszony, delikatnie depresyjny, mam niskie ciśnienie i lubię być sam. Po 3mmc nie miałem megaeuforii i nakręcenia, tak jak moi bardziej "energiczni" koledzy. Po prostu łatwo przychodził mi uśmiech, bardzo duża empatia, wzmożona gadatliwość (ale w normie) i ew.możliwość niespania. Przez cały ten okres nie obserwowałem u siebie żadnych skutków ubocznych poza typowymi (suchość w ustach, odwadnianie) Żadnych kołatań serca, duszności, kłopotów z równowagą itd. (ostrzegano mnie przed tym, nie wiem czy słusznie, w każdym razie mnie ominęło) Przez kilka tygodni raczyłem się tym specyfikiem dość mocno, mniej więcej w systemie 2 dni biorę, 2 dni nie).

PYTANIE: Czy pentedron będzie na mnie działał ?
A jeśli nie, to co innego polecacie w mojej sytuacji (serotonina kaput, ogromna tolerancja na 3mmc) na delikatne pobudzenie i dobry nastrój ?

Raz jeszcze zaznaczam, że chciałbym czegoś stosunkowo łagodnego (3mmc takie dla mnie było), po czym nie będę nakręcony jak królik duracella.

Dodam, że poza opisanym 3mmc nie zażywałem tego typu substancji, a moje doświadczenie kończy się na sporadycznym popalaniu liści.
  • 1321 / 18 / 0
@gramik1g
Dla mnie pente porownywac z nebem to jak pepsi z colą, chociaz w moich odczuciach neb jest lepszy. Lepiej wchodzi i schodzi ze mnie
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 471 / 2 / 0
Gramik -- następny etap przygody to dziesięć minut jako takiej "fazy", a potem tylko wkurwienie, podenerwowanie i niepokój. Tak się kończy nieumiarkowanie w jedzeniu i stymulantach. %-D
  • 1854 / 217 / 37
Kto nie robi przerwy temu puszcza nerwy, jak mawial poeta.
  • 299 / 3 / 0
Jakie są dawki pente w dla efektów progowych, lekkiej stymulacji i wyjebania. Kiedyś sypałem to na oko, a chciałbym trochę bardziej świadomie podejść do tematu.
  • 3900 / 245 / 13
"Kto nie robi przerwy ten bardzo szybko straci nerwy" - Cytat z Cezarego Ciszewskiego ;)
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 42 / 1 / 0
Czy mam szansę poczuć porządnie działanie pentedronu jeśli przez ostatni miesiąc bardzo intensywnie używałem metafedronu ? Mam taką tolerancję na 3MMC, że żadna ilość nie da już efektów, więc szkoda marnować substancję i zdrowie na próżno.
Nie wiem na ile te dwa specyfiki są do siebie zbliżone, czy tolerancja na jeden oznacza automatycznie tolerancję na drugi.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.