dosyć długi okres mnie nie było (o powodach owej nieobecności być może kiedyś wspomnę trochę obszerniej) i wypadłem nieco z obiegu, ale na szczęście udało mi się odnaleźć zapasy, które kiedyś sobie zgromadziłem w domu. wydaję mi się, że nie uda mi się obyć póki co bez benzodiazepin, co może się później niestety ponownie przerodzić w spory problem związany z lekozależnością, jednakże póki co nie zaprzątam sobie tym głowy.
roleczka fajnie mnie wyczilowała, mogę się teraz w spokoju zabrać za zadania, które muszę poogarnać. przydałoby się teraz zapalić
pozdrawiam, przodownik
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Ja znowu nadmienię że się cieszę z Pana Powrotu Panie Przodownik <3
Wpierdalam kloniszcze za Pana Zdrowie !!
23 marca 2024london5 pisze: Pierdol to.
Nie patrz na innych, niechaj nawet szklane domy mają.
Prędzej czy później i tak sie potłuką.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Wszechstronna komponenta, od zajebistego uczucia lekkości/miękkości, przez ostry, cięty język, pewność siebie, jeśli umiesz jeść benzo, to nawet po kilkuletnim cugu na klonach, alprze i lorku wracasz na bromka jak król.
Brom > Lorafen > klon > temazepam > diazepam....... gdzieś tam alpra, od największego głodu.
Jak jeszcze moderowałem w Depresantach i Opio, to moim konikiem był właśnie Bromazepam. Ze względu na cenę (ca. 35-40 zł / p.) odstrasza wielu benzożerców, ale żaden klon dwójka za te 18 zeta nie zrobi tak, jak Sedam 6mg, rozpuszczony pod językiem.
Zajebiste benzo. Koniec tematu.
scalono
23 marca 2024pomarszczona pisze: Zalewam umysł tym norflurazepamem, trochę przymula, jestem w ciągu od ponad 65dni, LOL.
Teraz dorzucam clonazolam, mocniej euforyczny. Dopóki zarabiam, robię zapasy w chuj dragów na cięższe czasy.
JESTEM POGMATWANA
Żaden analityk psychiatryczny, nie uzmysłowi mi, że to skrajnie niebezpiecznie.
Kurwa, jebane benzo.
Najbardziej uzależniające zaraz po alkoholu i opłatach.
Umrę chyba z natarczywego brania.
Ale, się nie przejmuje.
Śmierć to brama do wyższych bram.
Tak se tłumaczę, a realia są bardziej przytłaczające.
Umierasz i znikasz razem ze swoją świadomością, nie pamiętasz tego co przeżyłeś.
Ale póki co nie umieram, chyba że chodzi o receptory one są przetarte jak wycieraczka przed wejściem do chaty.
Oczywiście, "analityk psychistryczny" na pewno informował, że leki z grupy benzodiazepin, ale umiesz czytać, prawda? Czy w jakimkolwiek opakowaniu z apty była dołączona ulotka do preparatu? A może masz dostęp do internetu? Hmm.. Gwarantuję Ci, że jeśli nie "analityk psychiatryczny" o tym wspomniał, to Ciotka Ulotka albo Wujek duckduckgo już na pewno.
EDIT: Post pod postem - proszę o scalenie proszę bardzo — czołg
przeniesiono - detronizator
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.