Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie to działa, ale działa.
14 kwietnia 2024Ukurwiony420 pisze: Ile powinienem wziasc na pierwszy raz jeżeli już gdzieś to jest to przepraszam, ale nie mogłem znaleźć.
Niska dawka / pierwszy raz 5-15 mg
Umiarkowana dawka 15-40 mg
Wysoka dawka 40-150 mg
Efekt poczujesz w przeciągu 5-15 minut
Niska dawka / pierwszy raz 0-100 mg
Umiarkowana dawka 100-200 mg
Wysoka dawka powyżej 200 mg
Efekt poczujesz w przeciągu 15-60 minut
Pamiętaj że ketamina podrażnia śluzówkę żołądka i całego przewodu pokarmowego, dlatego może powodować wymioty oraz rozwolnienie. Nawet wciągając należy uważać żeby jak najmniej poszło na spływ (wystarczy chwycić się za nos i oddychać przez usta). Kup małą wagę jubilerską (do trzech miejsc po przecinku) i nie rób nic "na oko" raczej, bo to się nie kończy dobrze.
Jak dobrze pamiętam to zazwyczaj 1-1,5h tripu i 0,5-1h comedown.
Teraz dostałem sprzęt, klepie normalnie ale po zajebaniu pajdy dopiero po 3h się w miarę normalnie czuję i nie mam rozjebanego obrazu.
26 kwietnia 2024tosieniedzieje pisze: Fakt, pamiętam że wiele razy jak już nie widziałem dla siebie żadnej nadziei po mocnych ciągach na bk taka sesja na zwale ratowała mnie z silnych turbulencji i stawiała solidnie na nogi.
Nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie to działa, ale działa.
No i ketamina jest trochę stymulantem, ale naukowcy nie wiedzą do końca dlaczego: https://www.nature.com/articles/mp2017190 (The effects of ketamine on dopaminergic function: meta-analysis and review of the implications for neuropsychiatric disorders)
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Szkopuł w tym że nigdy nie bawiłem się w dysocjaty to jest totalnie nie moja bajka. Moje doświadczenia z dyso ograniczają się do opierdolenia z 3/4 paczek Acodinu z 15 lat temu... I pamiętam że ten stan był na maxa dziwny - ani fajny, ani chujowy. Nogi jak z waty i jakieś wizje z dupy że jestem orką w oceanie (??!!! :O)
Teraz tak, jak rozmawiam z kolegami po fachu i pytam jak się ma keta do DXM ( mam na koncie jeszcze szałwie x40 i metoksytaminę , czy coś takiego ale to było tak dawno że wgl nie pamiętam ich działania ). Dlatego też ten acodin jest dla mnie głównym punktem odniesienia.
Anyway , połowa mówi że to nie ma nic wspólnego z DXM że totalnie inne doznania zaś druga połowa pieje że keta jest jak DXM na sterydach.
Ktoś się wypowie ?: ) : )
+ Jeśli teortycznie jestem w ciągu benzo = 0.2 clonazolamu codziennie na sen wieczorkiem czy to nie wpłynie jakoś na działanie kety ? nie osłabi jej ??
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.