Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Nie wspomnę o osobach z zaburzeniami lękowymi czy z fobią społeczną znajdujących w tym lekarstwo na swoje problemy.
U mnie najlepiej działa oddanie butli w zaufane ręce (najlepiej dobrze znana osoba, która zna podstępne mechanizmy GBL) i korzystanie w imprezowych sytuacjach. Warto trzymać w ryzach ten "wonder drug", bo zakładam, że dla większości ludzi w ciągach na początku jawił się jako taki drug of Choice. No i trzeba pamiętać, że sam GBL kompletnie się nie nadaje nawet do małych ciągów, gdzie na wyciągnięcie ręki jest alternatywa w postaci GHB
No i refluks, ale to po wszystkich agonistach gaba mam.
Wedlug mnie narktykiem idealnym jest ketamina ze wzgledu na czas dzialania (mozna zajebac kreske a za dwie godziny jzu trzezwy) i kompletny brak ubokow nawet w ciagach (za wyjatkiem bolacego nosa).
Ale po ketaminie nie da sie tak dobrze funkcjonowac jak po gieblu, giebel jest jak kostium superbohatera a ketamina jak dobry bunkier do ktorego nic nie dociera xD
01 lipca 2019przodownik pisze: Szczerze mówiąc, to chyba GBL i benzodiazepiny powodują najmniej skutków ubocznych w przypadku odpowiedniego korzystania.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.