Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 510 / 6 / 0
Jak jadę do pracy samochodem, to droga ma tyle dziur, że jakby położyć na siedzeniu butelkę z makiem, to by się wszystka morfina wypłukała :D A niedługo to ktoś wpadnie na pomysł, żeby użyć do tego betoniarki. 10 szufli maku, 4 wiadra wody i niech się miesza :D

W ogóle dzisiaj walnąłem sobie 0,5 kg Sg 303.21 po 12 dniach przerwy i jest nawet przyjemnie, ale bez rewelki, do Bakallino bxx to się nie umywa. 0,5kg to zdecydowanie za mała dawka, tylko że to była jedyna paczka jaką dorwałem w Tesco, obok leżą jakieś 301, które ponoć nie klepią. Trzeba czekać aż ktoś to wykupi i liczyć, że rzucą coś dobrego wraz ze świeżą dostawą.
Uwaga! Użytkownik qarhodron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 545 / 8 / 0
Ja też mam taką nadzieję, tym bardziej iż wygląd tego maku wskazuje na to, że jest to mieszanka dobrego maku z tym niedziałającym. Mam nadzieję, że stopniowo przechodzą z jednej partii na drugą. Seria 301 nie klepała, seria 302 była ledwo wyczuwalna, natomiast seria 303 chociaż wciąż za słaba, to jednak dość przyjemna.
Luk.low@interia.pl
  • 31 / / 0
Czy sun grown z tesco dziala? jakie maki teraz klepią? w zadnej biedronce juz nie ma bakallino, a te z małych sklepów nie klepią.
  • 2 / / 0
Widzę że nie tylko u mnie (okolice Krk) wycofują bakallino z biedronki....co się w tym kraju dzieje...
  • 494 / 26 / 0
szachmat pisze:
Ja też mam taką nadzieję, tym bardziej iż wygląd tego maku wskazuje na to, że jest to mieszanka dobrego maku z tym niedziałającym. Mam nadzieję, że stopniowo przechodzą z jednej partii na drugą. Seria 301 nie klepała, seria 302 była ledwo wyczuwalna, natomiast seria 303 chociaż wciąż za słaba, to jednak dość przyjemna.
Poważnie mówisz? Warto? Ile tego trzeba 2 kg?
  • 3206 / 176 / 0
dla zera absolutnego w opio wystarczy 0,5kg, dla kogoś kto jadł cokolwiek opiatowego 1kg.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
Przerąbane wlewać w siebie płynu z kilogramowej przepłuczki, tym bardziej, że jak zadziała to się blokada na szczanie włącza. Tak w ogóle to też, potrafi wam się ona utrzymywać dalej na następny dzień ? Nic miłego za to samopoczucie i witalność dzień po jest cudowna!
  • 580 / 4 / 0
Moze jakieś rozluźniacze zastosować, co by zwieracz popuścił? Stosował ktoś jakieś leki? No spa, uroton?
  • 804 / 5 / 0
Tu: http://talk.hyperreal.info/sytuacje-kry ... 0#p1150473
Macie podpowiedzi po tym jak mnie zablokowało, hehe spróbowałem wypić PST po pół roku przerwy i żałuję tego na maksa, ledwo dobiegałem do kibla w pociągu jak mnie brało na kolejne bełty ;s
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 33 / / 0
no-spa mi akurat nie pomaga, przynajmniej podczas grzania
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.