Tylko midazolam i diazepam nadają się do podania iv.
Tyle razy było pisane.
Nie wiem jak z klonozepamem, bo też jest w ampułkach.
Podawali mi w szpitalu, ale nie pamiętam.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Jakoś 20min temu załadowałem 2x2.5mg lorka. Brałem 2x16tab Tjoko (480mg Kodeiny) około 17. Miałem nie dostać recki a jednak otrzymalem i to na 2 paczki... jakbym wiedział albo po prostu nie uległ mojej psychice to bym kontynuował dtx od kody a tak to mam mixa xd. Pieniędzy nie ma więc od jutra walka o odstawienie tej pierniczonej kodeinki...
Jak uważacie czy jak zjem 600mg DXM dzisiaj to będzie to miało jakikolwiek sens? Czy może mi się coś stać po zażyciu lorka i tej kody jak wrzucę o 22:30? Dorzucać Lorafenu raczej nie zamierzam dzisiaj (chociaż zobaczymy jak mi wyjdzie taniec z blistrami xD).
Scalono {Demis}
Pierwsy raz dzisiaj testowałem Lorafem 1 mg. Przyjemne efekty po 40 minutach. Dobiłem się setką smakowej i zaraz spać . Jutro chcę 2 albo 3 mg zarzucić na raz bo mam czas. Jakieś obawy, apropo mieszania z alko? Wydaję mi się że przy ilości 3 mg na małą telerkę to mogę poczuć się jak przy xzanie tylko bardziej męczony, no to liczę. Jakieś zalecenia?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.