Tylko midazolam i diazepam nadają się do podania iv.
Tyle razy było pisane.
Nie wiem jak z klonozepamem, bo też jest w ampułkach.
Podawali mi w szpitalu, ale nie pamiętam.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Jakoś 20min temu załadowałem 2x2.5mg lorka. Brałem 2x16tab Tjoko (480mg Kodeiny) około 17. Miałem nie dostać recki a jednak otrzymalem i to na 2 paczki... jakbym wiedział albo po prostu nie uległ mojej psychice to bym kontynuował dtx od kody a tak to mam mixa xd. Pieniędzy nie ma więc od jutra walka o odstawienie tej pierniczonej kodeinki...
Jak uważacie czy jak zjem 600mg DXM dzisiaj to będzie to miało jakikolwiek sens? Czy może mi się coś stać po zażyciu lorka i tej kody jak wrzucę o 22:30? Dorzucać Lorafenu raczej nie zamierzam dzisiaj (chociaż zobaczymy jak mi wyjdzie taniec z blistrami xD).
Scalono {Demis}
Pierwsy raz dzisiaj testowałem Lorafem 1 mg. Przyjemne efekty po 40 minutach. Dobiłem się setką smakowej i zaraz spać . Jutro chcę 2 albo 3 mg zarzucić na raz bo mam czas. Jakieś obawy, apropo mieszania z alko? Wydaję mi się że przy ilości 3 mg na małą telerkę to mogę poczuć się jak przy xzanie tylko bardziej męczony, no to liczę. Jakieś zalecenia?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.