Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 997 / 130 / 0
Niby dlaczego nie jebnie oralnie? :O Nie masz śluzówki w żołądku?

Przyczepiam się do sniffowania 3mmc, ale w sumie chuj mnie to obchodzi. Jak jesteście za głupi, żeby posłuchać mądrzejszych, to marnujcie towar i rozpierdalajcie nosy. Wódę też najlepiej sniffujcie.

:wall: :wall: :wall: :wall:
  • 232 / 108 / 0
KURWA ZROZUM

Teoria to jedno, praktyka to drugie.

Co ci poradzę, że ja wolałem sniff KAŻDEGO możliwego ketona jakiego jadłem?
I chuj czy to 3mmc, 4mmc, 3cmc czy 4cmc - zawsze sniff, bo oral mnie rozleniwiał i wkurwiał.

Będziesz pierdolił o receptorach to sobie pierdol kurwa, wyjebane w to mam. Niech sobie każdy zje troche tak a troche inaczej i samemu ogarnie co woli.

nie ma jednej jedynej prawidłowej drogi aplikacji tej substancji dajcie ćpać ludziom jak sobie wolą
<Static>
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
  • 3239 / 552 / 0
Tu chodzi bardziej o rytuał i swoisty wjazd, oral tego nie ma
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 997 / 130 / 0
13 grudnia 2018statyczny pisze:
Przecież napisałem, że chuj mnie odchodzą debile i to jak cpaja :)
Także zluzuj gangsterze bo jeszcze kogoś przestraszysz tymi kurwami :)
Dno :)

Pomasujplecki, spoko wiadomo sprawa. 3mmc też zdarzało mi się sniffowac, dla uwypuklenia profilu dop i nor, ale żeby nie tracić głównego działania sero zawsze walilem 80% dawki oral czy pr a na wejściu odrobinkę sniff.
  • 13 / 3 / 0
Przy bombce jest zjebane uczucie telepania i zimna dla mnie dyskwalifikuje ta droge podania. Co do dzialania to roznia sie znacznie kwestia kto czego oczekuje
  • 1 / / 0
Cześć wszystkim! Czytam forum od jakiegoś czasu i właśnie założyłem konto. Mam pytanie odnośnie 3cmc: czy ktoś z Was korzysta z dowozu na telefon w Krakowie? Chodzi mi o to, że wcześniej substancja, z którą miałem do czynienia była lekko wilgotna, żółtawa i było mi po niej przyjemniej niż po tym co dostałem teraz: bardziej szarawo-biała, twardsza, mniej charakterystycznego zapachu - czy to dalej 3cmc czy może to być jakaś inna substancja? A jeśli tak to jaka?
  • 3239 / 552 / 0
Jakiś dopalacz jebany. Legitne 3cmc w taksie leciało w 2015/6 roku, wcześniej nawet 3mmc. Potem to już nie wiadomo co, nie bierz nawet tej chujni.

• 1931 / 446 / 4
3cmc to biednoprzyjebana podróba 3mmc ... spierdolisz sobie tylko fazę czystości działania 3jki ( zakładając że masz czysty towar ) ... jak ci zejdzie 3mmc to sobie potem tankuj 3cmc. Wg mnie nie ma sensu tego łączyć.
DXM
  • 3239 / 552 / 0
Wspomnijcie czasy chińczyków, jak na rynku chodziły kosy 3cmc.
Zajebałeś setke to się czułeś jak po amfetaminie premium, krótkodziałającej. W tle do tego dochodziła subtelna serotonina i można było ogarniać sprawy naspeedowanym od rana do wieczora odczuwając do tego większe zrozumienie i empatie do ludzi bez jakiegoś zajebania, jedynie zwiększona ruchliwość po przecholowaniu. Zjazd minimalny, głównie osłabienie.

Teraz to już chuj. Testowałem ostatnio ponoć faworyt w niszy CMC po ponad rocznej przerwie, i może faktycznie nie był zły to jednak to nie to samo co kiedyś. Profil bardziej serotoninowy z dopaminą w tle. W niskich dawkach słabo. A zwiększy dawke to powstaję serotoninowe zombie i nie da się wyjść do ludzi. Po zejściu jest jeszcze gorzej. Nic dziwnego, że teraz to każdy porównuje z 3mmc, które zapewne przebija taki sort. Podejrzewam, że i dzisiejsze syntezy 3mmc też już nie te co za czasów ogólnej legalności. Ale nie wiem.

Wiele osób o tym piszę. Coś w tym musi być.
Nie zbyt mi się podoba teoria spiskowa o tym, że wynikiem zmiany profilu działania jest nieodwracalna tolerancja.
Jeśli tak jest, to niestety nie dotyczy ostrych ćpunów, a wszystkich którzy spróbowali więcej niż jeden raz w przeszłości, i wcale nie mówię tu o setkach przerobionych gramów, a po prostu trzech, albo czterech przerobionych nockach. :alergia:

• 467 / 60 / 0
Jedyna substancja jakiej próbowałem IV... wjazd całkiem fajny, ale stymulacja jaka pozostaje po 20min od podania wystarczająco mnie zniechęca do powtórki ;p
zazwyczaj wolę oral, bo sniff mnie strasznie boli w nos (przejedzony już)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.