Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
ja moge wyporzyczyc kominiarki i kerbiny wogle lubie wspierac teroryzm i alkajde ...
a lepsza opcja to zapisac sie do hospicjum na wolontariat wytrzmac dwa tygodnie zrobic obczajke jaks nocka i jestes pelan zajefajnych zapasow ..wiem z praktyki
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Co prawda na stronie 8ej tegoż wątku jest jak posłużyć się plastrem 0.025mg/h ale i tak dla świętego spokoju i upewnienia chciałbym się zapytać jak to zajebać, jak długo żuć [palenie i iv odpada]. Nie chcę się ujebać na tydzień ani na 3 dni ;] doba to góra hehe :D Proszę o porady, zwłaszcza że nie wiem jak prezent wygląda w środku i nie chcę go bezsensownie otwierać, ażeby tajnej swej mocy nie stracił.

[ external image ]

Pod czerwonym są jakieś numery, nie wiem co znaczą, a niewiedza budzi strach ;) Ile taki plaster nieprzeterminowany może kosztować?

edit: i co to kurna znaczy demonstration model, placebo? Ktoś tu tnie w chÓja czy tak ma być? Sorka, pierwszy raz to na oczy widze
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2009 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
Stary, ale skad Ty to wziales. No drug znaczy ze nie ma w tym zadnych substancji "wykopowych". Demonstration model...hmm. Nie znam sie na takich wynalazkach ale sama nazwa mowi swoje. Jest tam cos w srodku?
America's C.R.E.A.M. team
  • 5299 / 104 / 0
Też mi się do dziwne wydaje, ale skoro zniknęło z przychodni to chyba w niej dla jaj tam nie leżał? :) zaraz obczaje i bedzie edit
  • 3198 / 386 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Placebo/demonstration model to znaczy ze nie zawiera fentanylu a przeznaczony jest do celów pokazowych np jak zakładać i używać. Jednym słowem to nic niewarte gówno - możesz sobie na półce postawić.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 5299 / 104 / 0
W środku jest plaster i jest napisane na nim na różowo Durogesic ® i poniżej placebo ;] Czyli chuj narkotyki strzelił i fazy nie będzie :( A może się pojebało im coś w laboratorium i rzeczywiście kopnie? %-D
  • 3198 / 386 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Nie kopnie, gwarantuję ci to.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 5299 / 104 / 0
To srał ten plaster pies :wall:
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
buehehe, ja juz czytajac tego posta gdzie bylo zdjecie plastra, zastanawialem sie, czy jaja sobie robisz, czy nei lapiesz, ze kupe warty plaster i jeszcze sie pytasz jak to zajebac.
  • 462 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Spotkał ktoś się z was z fentanylem sprzedawanym w formie blottera(takie jak kwas)? Ogólnie uważam to za chory i niebezpieczny pomysł, w sprzedaży były dwa rodzaje papierów z tego co wiem, jedne to żółwie drugie z spy vs spy (na szczęscie to chyba tylko w usa się pojawiło). Kiedyś tam miałem okazję spróbować owych żółwi (dawka to jakieś 100mcg). Wcześniejsze kontakty z opiatami raczej nie za duże (brałem kodeine kilka razy, kilka zabaw z makiem z liderszajsa), więc pomysł na fentanyl był z perspektywy czasu debilizmem, szczególnie że nie pochodził z apteki, a z jakieś nielegalnej produkcji :nuts: Od ludzi którzy brali te blottery i mieli doświadczenie w tej materii wiedziałem, że to przynajmniej fentanyl i że dawka to około 100mg, sprzedawca deklarował 150mcg. Wsadziłem go pod język i tak trzymałem i... powiem że to trochę za mocne to było uderzenie żeby w ogóle czerpać z tego jakąś przyjemność, chociaż początek całkiem fajnie się zapowiadał bo zacząłem dziwnie przyjemnie odczuwać ciało, miła euforia (ale nic wielkiego), ale z przyjemnych stron to tylko chyba tyle, czułem się jakoś tak sztucznie nijako i obojętnie, do tego doszła wielka nito senność ni to chuj wie jaki stan i tak leżałem w stanie pomiędzy jawą a snem, po jakiś 1,5h oprócz senności i stanu ostrego otępienia, działanie jakby ustało, najgorzej że musiałem wrócić do domu co było dosyć trudne, gdyż zasypiałem prawie idąc, nie mówiąc o jeździe autobusem z którego jakimś cudem wysiadłem.

Na szczęście od jakiegoś czasu nie widzę już ich na rynku, z informacji w necie czytałem ze zdarzały się też wersje mające od 100mcg nawet i po 400mcg, a to już może się prosić o nieszczęście. Nie mówię tu nawet o sprzedaży tego jako kwasu, tylko że dystrybucja tak mocnego narkotyku w takiej formie przy nie znanej dokładnej dawce jaką zażywamy jest ostro pojebanym pomysłem.

Nie wiem czy taki apteczny fentanyl byłby lepszy, bo raczej nie planuje dalszych przygód z tą substancją. Z resztą żaden do tych czas spróbowany drag z tej rodziny mnie jakoś nie zachwycił, to chyba na szczęście nie dla mnie zabawki i niech tak zostanie:)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".