Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
a lepsza opcja to zapisac sie do hospicjum na wolontariat wytrzmac dwa tygodnie zrobic obczajke jaks nocka i jestes pelan zajefajnych zapasow ..wiem z praktyki
[ external image ]
Pod czerwonym są jakieś numery, nie wiem co znaczą, a niewiedza budzi strach ;) Ile taki plaster nieprzeterminowany może kosztować?
edit: i co to kurna znaczy demonstration model, placebo? Ktoś tu tnie w chÓja czy tak ma być? Sorka, pierwszy raz to na oczy widze
Na szczęście od jakiegoś czasu nie widzę już ich na rynku, z informacji w necie czytałem ze zdarzały się też wersje mające od 100mcg nawet i po 400mcg, a to już może się prosić o nieszczęście. Nie mówię tu nawet o sprzedaży tego jako kwasu, tylko że dystrybucja tak mocnego narkotyku w takiej formie przy nie znanej dokładnej dawce jaką zażywamy jest ostro pojebanym pomysłem.
Nie wiem czy taki apteczny fentanyl byłby lepszy, bo raczej nie planuje dalszych przygód z tą substancją. Z resztą żaden do tych czas spróbowany drag z tej rodziny mnie jakoś nie zachwycił, to chyba na szczęście nie dla mnie zabawki i niech tak zostanie:)
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.