Clonazolam to gowno imo przy tym. Spodobalo mi sie w chuj. Z tym ze skret jest na tyle silny, ze giebel go nie znosi nawet.... Fakt, inne dzialanie, ale zawsze pomagal na zjebe.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
z drugiej strony wjebanie w gbla to też takie kolorowe nie jest (przysypki - za duze polewki, odpierdalania itd...) a z benzo to raczej taki człowiek normalniejszy jak nie przegina.
27 kwietnia 2018eth0 pisze: widzę tu zastosowanie Flualprazolamuu TYLKO do stosownego doraźnego
Jednak ostatnio znowu mnie korci by zamówić. Tylko kasy trochę szkoda, bo drogie to jak cholera.
Z drugiej strony jakby 100mg kosztowało 30zł to pewnie połowa benzowraków by kolejnego roku nie dożyła.
Ja kiedyś miałem bardzo długi ciąg szło wszystko co benzo możliwe najwięcej xanax etizolam i inne rc, odkąd zaczęły pojawiać się w sklepach. Valium do i po mdma, xanax na samopoczucie i RCki to już w ogóle był szał, dobre 2 lata tak jechałem. Odstawiałem diazepamem, ale i tak mnie nie źle pokarało, na skręta zmarnowałem cały urlop a tak naprawdę całkowicie wolny od benzo poczułem się po kilku miesiącach od odstawienia. Czasem teraz zarzucę, ale ta flualpra to taniec z diabłem.
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
Jutro robię sobie swoją rozpiskę, oczyszczam trochę organizm i redukuję. Już nie raz tak robiłem i dawałem radę. Po prostu trzeba zrozumieć, że ten stan jest naturalnym wynikiem brania używek, a nie niewiadomo jaką zmorą.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.