Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 5120 / 887 / 0
Sluchajcie. Mam porownanie ze wsztystkimi rc benzo i to jest antydepresja w pigulce... kazda osoba ktorej gabaeriki pomagaja na schorzenia to i to pomoze. W mojej opini dziala lepiej niz giebel. Nie pompuje ego tylko zdejmuje zjebane filtry. Nie jestes najlepsza wersja siebie, ale jestes soba i jest Ci z tym dobrze. Libido nie upierdolone i dostaje skrzydel. Dodac do tego jakis stim i mozna gory przenosic.
Clonazolam to gowno imo przy tym. Spodobalo mi sie w chuj. Z tym ze skret jest na tyle silny, ze giebel go nie znosi nawet.... Fakt, inne dzialanie, ale zawsze pomagal na zjebe.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1425 / 80 / 0
tak samo miałem kiedys z xanaxem - 1mg i czysty antydepresyjny efekt.... z flualpra jest pewnie podobnie... jednak chyba wolałbym być wjebany w gbla niz benzo.
z drugiej strony wjebanie w gbla to też takie kolorowe nie jest (przysypki - za duze polewki, odpierdalania itd...) a z benzo to raczej taki człowiek normalniejszy jak nie przegina.
  • 1008 / 204 / 2
Kurde to najlepiej by było zamawiać po jednej tabletce, albo resztę zapasu gdzieś u kogoś zostawić, żeby się nie wjebać w ciąg, bo skoro po kilku dniach już się skręty pojawiają to naprawdę widzę tu zastosowanie Flualprazolamuu TYLKO do stosownego doraźnego, żadnych ciągów, bo potem będzie płacz.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 62 / 0
Nieprzeczytany post autor: sidik »
27 kwietnia 2018eth0 pisze:
widzę tu zastosowanie Flualprazolamuu TYLKO do stosownego doraźnego
to jak kazde benzo w sumie
  • 1008 / 204 / 2
No w sumie tak, ale im mocniejsze tym bardziej trzeba uważać z częstotliwością łykania tabletek.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1928 / 191 / 0
Ja tam zjadłem z ponad 50mg i skręta dużego nie miałem. Ot zaleczam go do tej pory innymi benzosami.

Jednak ostatnio znowu mnie korci by zamówić. Tylko kasy trochę szkoda, bo drogie to jak cholera.

Z drugiej strony jakby 100mg kosztowało 30zł to pewnie połowa benzowraków by kolejnego roku nie dożyła.
Take DXM and Be Happy
  • 146 / 3 / 0
@Demis no bo jak bierzesz inne benzo, to oczywiście skręta nie będziesz miał. Zrób sobie Cold Turkey i zobacz.
Ja kiedyś miałem bardzo długi ciąg szło wszystko co benzo możliwe najwięcej xanax etizolam i inne rc, odkąd zaczęły pojawiać się w sklepach. Valium do i po mdma, xanax na samopoczucie i RCki to już w ogóle był szał, dobre 2 lata tak jechałem. Odstawiałem diazepamem, ale i tak mnie nie źle pokarało, na skręta zmarnowałem cały urlop a tak naprawdę całkowicie wolny od benzo poczułem się po kilku miesiącach od odstawienia. Czasem teraz zarzucę, ale ta flualpra to taniec z diabłem.
Zanim oddała mi każdy kawałek swojego ciała, pierw sprzedała mi swoją duszę !!
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
  • 1008 / 204 / 2
@Demis, no jak kolega wyżej napisał, odstaw WSZYSTKIE benzo i wtedy zobaczysz co to skręt. Chyba, że to Twój pierwszy ciąg to może być lajtowo, ale jeżeli jedziesz z benzosami parę lat to niestety ale każda taka siekiera jak Flualpra tylko pogorszy kolejne skręty.
  • 1928 / 191 / 0
Już miałem skręty. Wiem co to jest i nikt mnie uświadamiać nie musi. Nie raz z płaczem na kolanach błagałem o benzo psychiatrę/rodzinnego. Ale ciągi nigdy nie trwały latami, tylko miesiącami.

Jutro robię sobie swoją rozpiskę, oczyszczam trochę organizm i redukuję. Już nie raz tak robiłem i dawałem radę. Po prostu trzeba zrozumieć, że ten stan jest naturalnym wynikiem brania używek, a nie niewiadomo jaką zmorą.
Take DXM and Be Happy
  • 183 / 17 / 0
Flu-alpra przyjęta w czwartek (stresowy dzień). Piątek próbowałem przeżyć bez benzo, ale nie dało się. Miałem napady lęku, trząsłem się, ogólnie masakra, musiałem wspomóc się alprą. Zobaczymy jak jutro. Flualpra jest dla mnie środkiem na prawdę kryzysowe sytuacje (bo swoją drogą działa świetnie, to chyba najmocniejsze benzo), ale odstawka to masakra
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.