Clonazolam to gowno imo przy tym. Spodobalo mi sie w chuj. Z tym ze skret jest na tyle silny, ze giebel go nie znosi nawet.... Fakt, inne dzialanie, ale zawsze pomagal na zjebe.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
z drugiej strony wjebanie w gbla to też takie kolorowe nie jest (przysypki - za duze polewki, odpierdalania itd...) a z benzo to raczej taki człowiek normalniejszy jak nie przegina.
27 kwietnia 2018eth0 pisze: widzę tu zastosowanie Flualprazolamuu TYLKO do stosownego doraźnego
Jednak ostatnio znowu mnie korci by zamówić. Tylko kasy trochę szkoda, bo drogie to jak cholera.
Z drugiej strony jakby 100mg kosztowało 30zł to pewnie połowa benzowraków by kolejnego roku nie dożyła.
Ja kiedyś miałem bardzo długi ciąg szło wszystko co benzo możliwe najwięcej xanax etizolam i inne rc, odkąd zaczęły pojawiać się w sklepach. Valium do i po mdma, xanax na samopoczucie i RCki to już w ogóle był szał, dobre 2 lata tak jechałem. Odstawiałem diazepamem, ale i tak mnie nie źle pokarało, na skręta zmarnowałem cały urlop a tak naprawdę całkowicie wolny od benzo poczułem się po kilku miesiącach od odstawienia. Czasem teraz zarzucę, ale ta flualpra to taniec z diabłem.
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
Jutro robię sobie swoją rozpiskę, oczyszczam trochę organizm i redukuję. Już nie raz tak robiłem i dawałem radę. Po prostu trzeba zrozumieć, że ten stan jest naturalnym wynikiem brania używek, a nie niewiadomo jaką zmorą.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.