Do podgrzewacza się nikt nie przyczepi.
czy piesek (albo te mistyczne mAsZynY) w dwóch parach bokserek, może jakichś kalesonach i grubych gaciach będzie w stanie coś wyniuchać? w sensie no ja wiem ze jak postawią mi psa uzależnionego od fety to znajdzie mi od razu, ale na tym lotnisku chyba pies nigdy lapy swoją droga nie postawił
mysle żeby wpakować to w majty jak szef, albo po prostu wrzucić luzem do plecaka z jakimiś kamyczkami i piaskiem, bo ema jest brązowo przezroczysta, ale nie wiem co z wladkiem
19 października 2020n0vember pisze: mysle żeby wpakować to w majty jak szef, albo po prostu wrzucić luzem do plecaka z jakimiś kamyczkami i piaskiem, bo ema jest brązowo przezroczysta, ale nie wiem co z wladkiem
19 października 2020n0vember pisze: czy piesek (albo te mistyczne mAsZynY) w dwóch parach bokserek, może jakichś kalesonach i grubych gaciach będzie w stanie coś wyniuchać?
19 października 2020n0vember pisze: ale na tym lotnisku chyba pies nigdy lapy swoją droga nie postawił
19 października 2020n0vember pisze: mysle żeby wpakować to w majty jak szef, albo po prostu wrzucić luzem do plecaka z jakimiś kamyczkami i piaskiem, bo ema jest brązowo przezroczysta, ale nie wiem co z wladkiem
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Lepiej ogarnąć coś na miejscu.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.