Do podgrzewacza się nikt nie przyczepi.
czy piesek (albo te mistyczne mAsZynY) w dwóch parach bokserek, może jakichś kalesonach i grubych gaciach będzie w stanie coś wyniuchać? w sensie no ja wiem ze jak postawią mi psa uzależnionego od fety to znajdzie mi od razu, ale na tym lotnisku chyba pies nigdy lapy swoją droga nie postawił
mysle żeby wpakować to w majty jak szef, albo po prostu wrzucić luzem do plecaka z jakimiś kamyczkami i piaskiem, bo ema jest brązowo przezroczysta, ale nie wiem co z wladkiem
19 października 2020n0vember pisze: mysle żeby wpakować to w majty jak szef, albo po prostu wrzucić luzem do plecaka z jakimiś kamyczkami i piaskiem, bo ema jest brązowo przezroczysta, ale nie wiem co z wladkiem
Podziel się posiłkiem, chamie
19 października 2020n0vember pisze: czy piesek (albo te mistyczne mAsZynY) w dwóch parach bokserek, może jakichś kalesonach i grubych gaciach będzie w stanie coś wyniuchać?
19 października 2020n0vember pisze: ale na tym lotnisku chyba pies nigdy lapy swoją droga nie postawił
19 października 2020n0vember pisze: mysle żeby wpakować to w majty jak szef, albo po prostu wrzucić luzem do plecaka z jakimiś kamyczkami i piaskiem, bo ema jest brązowo przezroczysta, ale nie wiem co z wladkiem
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Lepiej ogarnąć coś na miejscu.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.