Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 908 / 0
Zwala po wódzie, zyganie, suchar w gebie.Ogolnie oslabienie.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 100 / 14 / 0
Jak wpadnie mi do głowy super pomysł, żeby walić zolpidem to zawsze kończy się to najgorszą zwałą, bo po zolpidemie tracę zupełnie rozum i jem wszystko co mam w domu, łącznie z resztą blistra zolpka. Ku przestrodze.
  • 0 / / 0
U mnie najgorsza zwala trwa od poniedziałku. Po Bk EMPD, nieświadomy co zajadam (miało się spać i w ogóle) nie śpię 4 noce, ledwo na oczy patrzę bo są już tak zmęczone, śmierdzi mi skóra, że biorę prysznic co dwie godziny. Pustka w głowie i ogólnie chujnia. Jak spotkam gościa co to od niego nabyłem to mu wpierdole. Bo powinien powiedzieć, co to jest i jak długo działa, a przede wszystkim jak dawkowac. Bo zjadłem 1 worek jedząc kreskę za kreską bo nie klepalo :kotz:
  • 3245 / 617 / 0
Kiedyś dwie nocki po mecie nie dotykałem łóżka, a jeszcze musiałem iść na pocztę wysłać paczkę bo sprzedałem coś na allegro, i jak wypełniałem blankiet, to nie rozumiałem liter, babki 10 razy się przy ludziach pytałem co ma być wpisane w polu nadawca, adresat itp. %-D
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1151 / 229 / 7
Psychiczna - po HEX-ENie i innych dopaminergikach, kiedy nic nie ma sensu, jesteś płochliwy i podejrzliwy, przestajesz w siebie wierzyć. Trwa dłużej od fazy. Mieszanie dopaminergików z noopeptem (zdarzyło mi się...) taką zwałę pogłębia, prawdopodobnie dlatego: post2328881.html

Fizyczna - 2-oxo-PCE (DCNEK), kiedy po 50mg żołądek stwierdza że powinien wydalić z siebie tą substancje ale na skutek dysocjantowego porażenia nerwów i znieczulenia wyrzyganie się jest niemożliwe.

Endogenna - niedobór snu. Gdy kortyzol wzrośnie powyżej pewnego progu, nie jesteś w stanie na niczym się skupić i myślisz tylko o tym żeby się wyspać. Ale po położeniu się do łóżka na skutek tego kortyzolu jeszcze godzinę przewracasz się z boku na bok. Co ciekawe gdy nie śpisz w ogóle wywołuje to subiektywne efekty mniej nieprzyjemne niż gdy śpisz za krótko, a i zdarza się że powoduje euforię.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 1016 / 97 / 0
Jeden dzień feta, drugi emka. Powtórzyć dowolną ilość razy do uzyskania upragnionego stopnia przerycia i myśli samobójczych, efekty gwarantowane.
The child is grown
The dream is gone
  • 236 / 17 / 0
Przerobienie kilku piguł (podobno) na MDMA w jedną noc (wtedy nie porobiło prawie nic). Za to na następne 2/3 dni mnie zmiotło. Oprócz okropnego samopoczucia fizycznego (serce odpierdalało) to jeszcze grube halucynacje (ktoś mnie krzywdzi) i myśli samobójcze jako wisieńka na torcie. :))
  • 2199 / 366 / 0
To samo,
walenie MDMA w chorych ilościach,
psychicznie to wiadomo jak to wygląda..

Fizycznie masakra, organizm przeorany na maxa- siedziałem w bezruchu, i powoli oddychałem.
Najmniejszy ruch powodował taki skurcz, że jajebie, ciało jak z betonu.
Do tego to paskudne zimno i drgawki
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 8103 / 908 / 0
Zwala po metkacie i.v. i te cisnienie zeby walanc jeszcze raz.Jak nie podamy sobie i.v. to totalne rozbicie, pogorszony nastrój, niechęć do wszystkiego.Brr...
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 65 / 2 / 0
po mdphp... zdecydownie
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.