ciąg dalszy nastąpi.
jutro zedytuje błędy
Potem dorastają ludzie pełni sprzeczności - takie bordery.
Podsumowując informacje na temat borderline - leków na to nie ma, terapie są nieskuteczne
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
ciąg dalszy nastąpi.
The Light pisze:Wiecie ilu jest ludzi pod których można podpiąć borderline? Różnica między chorymi a zdrowymi bywa taka, że zdrowi jeszcze nie byli u psychiatry.
Jak można czuć się chorym na borderline? LOL
Takie sklasyfikowanie ma pomóc lekarzowi pracę, a nie Ciebie zaszufladkować. Ogarnijcie ludzie o co tu chodzi.
The Light pisze:Będąc borderem należy nauczyć się z tym żyć bo wyleczyć się z tego nie da.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.