Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Nie ma czym się chwalić ale u mnie to 90 tabletek Acodinu dało to około 14,5-15mg/kg
Niestety skończyło się to haftem:p
  • 1 / / 0
18,75 z Niewielka Tolerancja ; )

Tak strasznie było ze H** ; ) Ale chce to powtorzyc ; D
  • 4 / / 0
16,(36)mg/kg
2 bajkały + DXM zapity lechem mocnym. %-D 7 godzin bez przytomności, hardkorowe loty na dodatek słabo zapamiętane - kiepski pomysł hehe. Obudziłem się w środku ciemnej piwnicy pełnej martwiaków szarpiących kraty i drących się, co niestety przerwało sielankową wizję wycieczki do czech miejskim autobusem z kumplem dilem %-D a jadąc taksówką z kumplami (notabene nieśli mnie później i jeden z nich czekał aż się ogarne jakieś 5h) udawałem, że lece podem jak w Star Wars Racer po jakiejś totalnie wykręconej trasie. :nuts:
Aco kusi ponownie, bo już dawno nie żarłem - a 50 to cud, miód i orzeszki. :yay:
  • 1 / / 0
Trochę dawno to było.... Ogólnie Acodinem to ja się przejadłem. i gdzieś od roku nie wziąłem nawet tabsa.

Mój niechlubny rekord to 21mg/kg. I o dziwo nie poczułem nic nadzwyczajnego, żadnego OOBE nie było, jedynie to przyśpieszone tętno i hmmm... faza o umieraniu? że zaraz umrę, pikawka eksploduje czy coś w tym stylu.

Ogólnie polecam żeby każdy się przekonał na własnej skórze co to Acodin , ale kontynuować zabawy z nim raczej nie zamierzam ( choć wyroki Boskie są nie zmierzone :D )

Pozdro dla forumowiczów :)
Uwaga! Użytkownik trykpa_3000 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Jednorazowo 10mg/kg, z kilkugodzinnym odstępem - 16.
Później przestałam przeliczać. %-D
Uwaga! Użytkownik eozyna nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 484 / / 0
w sumie na dość konkretniej tolerce to było, ale 21mg/kg siadłooo %-D
przeżycia dziwne;d cofnełem się w czasie, mało się pamięta z takich tripów :-p :-D
mj, hash, Grzyby, LSD, amfetamina,meta-amfetamina,Krysztal, kokaina, salvia, DXM, Benzo, Tramal, kodeina, klony, Dopalacze, Piguły(Extazy), efedryna, mefedron
  • 652 / 3 / 0
90 tabsów (1350mg). Wczoraj. Kurde, moja głowa...
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 425 / 4 / 0
450mg :-D, jestem nadwrażliwy i to bardzo...3 mocne plateu chociaż wychodzi mi ok.7,5mg/kg.
  • 262 / / 0
Moja największa dawka deksa pójdzie zaraz... Dzisiaj zostanie przyjęte 1950mg, a konkretnie 600 + po 2,5h (za 10 min.) 1350mg.
Na samo wejście mam jeszcze jedno nabicie dużego cybucha w fajce wodnej, ale nad tym sie zastanowie ;] Będzie to 20,52mg/kg a jak dotąd najwięcej przyjąłem około 18'u na kg.
Mma nadzieje, że będzie ciekawie.
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 484 / / 0
robie powtórke dziś najwiekszej dawki jaka u mnie siadła :-D czyli "21mg/kg - podejście nr. 2" %-D
mj, hash, Grzyby, LSD, amfetamina,meta-amfetamina,Krysztal, kokaina, salvia, DXM, Benzo, Tramal, kodeina, klony, Dopalacze, Piguły(Extazy), efedryna, mefedron
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.