Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 129 / 8 / 0
1. kokaina
2. sensowana amfetamina
3. xtc
4. alkohol

żadne jaranie, kwas/grzyby acodin czy coś podobnego.

e: zapomniałbym o benzo clon i wszystko jest możliwe :D
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2008 przez I dont LIKE the DRUGS but THEdrugsLIKEme, łącznie zmieniany 1 raz.
The drugs they say
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
We're all stars now in the dope show..
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
[quote="I dont LIKE the DRUGS but THEdrugsLIKEme"]
...

e]
A w szczególności urwany film???
I'm broken.
  • 116 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: nonname »
Mała dawka amfetaminy wg. mnie. Bo po XTC to z takimi oczkami już nie wszędzie pójdziesz.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
NiezdrowyAntoś pisze:
lol? benzo to gowno ktore ryje pamiec wiec nie nadaje sie dla osob uczacych sie... co innego ci ktorzy edukacje juz zakonczyli...
a ja mam odmienne odczucia, benzo co prawda upośledza u mnie pamięć ale innego typu. Pamiętam wszytko czego się nauczyłem, ale nie pamiętam kiedy jak i gdzie %-D
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
WildMonkey pisze:
NiezdrowyAntoś pisze:
lol? benzo to gowno ktore ryje pamiec wiec nie nadaje sie dla osob uczacych sie... co innego ci ktorzy edukacje juz zakonczyli...
a ja mam odmienne odczucia, benzo co prawda upośledza u mnie pamięć ale innego typu. Pamiętam wszytko czego się nauczyłem, ale nie pamiętam kiedy jak i gdzie %-D
Rozjebałeś mnie %-D

Ja ogólnie nie mam zbytnich problemów z pewnością ale jak już mam to benzo chuj dają, najlepiej metkacik, tylko krótko działa.
Ostatnio zmieniony 25 grudnia 2008 przez xxxzzzxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
no to ja coś polecę ogólnie to duże ilości alko,kody i benzosow wtedy naprawdę człowiek czuje ze żyje
kocham was wszystkich.

pozdrowienia
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Pierdolisz, wczoraj po alko byłem tak "pewny siebie" że mnie prawie wyjebali z klubu. :-/ A dzisiaj rano to myślałem że normalnie umre śmiercią tragiczną, takiego kaca to dawno nie miałem.
Na zwiększenie pewności siebie najlepsze są małe ilości benzodiazpin, zaznaczam MAŁE ;]
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Hanka pisze:
no to ja coś polecę ogólnie to duże ilości alko,kody i benzosow wtedy naprawdę człowiek czuje ze żyje
kocham was wszystkich.
pozdrowienia
tyle, że z takim miksem to najlepiej do fotela a nie do ludzi. Zamiast kody dałbym tramca ;] i wyłączył alko. Tak tylko tramadol i benzo, metkat, amfa, koka.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qbengrimm »
Bielunia niech se zapierdoli i sie przyzwyczaja do rozmowy z ludzmi (i nie tylko) ktorych notabene wcae nie ma, pozniej na trzezwo bedzie mial juz wprawe.

Ludzie nie pchajcie sie w cpanie, bo jestescie niesmiali... walnijcie sobie 2 piwka na rozkrecenie gadki, pozniej ewentualnie trochu MJ.

A najlepiej to meliske przed wyjsciem na ukojenie nerwow i samemu pozniej przelamywac lody.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.