Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
FuckHyperreal pisze:
Polecam Butan.
Nie rozmnazaj sie
Feel free. Of me.
  • 32 / / 0
antyk są jeszcze dobre kleje na rynku :-)
serio , nie skończył się ;-)

kurcze jak się pisze tu to aż by się chciało znów na prawdę totalnie odlecieć.... :diabolic:
tyle ze nie za bardzo jest teraz czas na takie tematy :-/

Miałem też takie dziwaczne wizje, widziałem jakieś inne wymiary, inne światy, nie potrafię tego opisać, to było zajebiste.

o to właśnie chodzi , to co daje klej jest po prostu nie do opisania. Uwielbiam fazy w których mam uczucie odkrycia czegoś niesamowitego, kocham gdy przenoszę się w inne światy, wymiary, kto jest w temacie to wie o co chodzi i jakie tj głębokie.

nie no trzeba się zorganizować
Uwaga! Użytkownik psychodelikus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: antyk »
Szczerze mówiąc (pisząc) z chęcią spróbowałbym jeszcze kilka razy, tak dla przypomnienia sobie co i jak :)

Psychodelikus, możesz napisać jakie to kleje i czy mają w składzie trichloroeten/formaldehyd? ;)
Gitara, ognisko, tu leją się po pyskach,
Słońce, jezioro, ich trzech, ale nas czworo...
  • 32 / / 0
niestety co do składu nie mogę na razie Ci udzielić informacji, ale klej nazywa się ( nie na 100% litera w literę )
PROFIPREN BUTAPRENOWY :-)
Dostępny w słoiku , puszce i tubie :-D
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2009 przez psychodelikus, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik psychodelikus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 5 / 0
duckduckgo niewiele mówi o tym kleju, dlatego czekam aż Ty coś więcej napiszesz ;)
  • 32 / / 0
jak zakupie to napisze, ale moze to byc nie predko wiec radze kupic :-)
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Garmel »
duckduckgo niewiele mówi o tym kleju, dlatego czekam aż Ty coś więcej napiszesz
stary nieczekaj tylko jedziesz na bledach. nieboj sie eksperymentowac
Uwaga! Użytkownik Garmel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 5 / 0
Ta... musiałbym całe miasto przeszukać, bo pewnie nie wszędzie mają takie odmiany butaprenu :-p Zresztą teraz jest odrobinę za zimno na chowanie się z woreczkiem po krzakach. Poszedłbym do piwnicy, ale już kiedyś na klejowym haju porozbijałem słoiki z konfiturami, ocknąłem się w trakcie demolki ze słoikiem w ręku i nie wiedziałem, co robię, nie chcę tego powtarzać :wall: :-D
  • 2084 / 250 / 0
psychodelikus pisze:
A i chciałbym złamać mit ze klej sprowadza na dno, ryje łeb ze nauka staje się niebywale trudna
mam za sobą na prawde długą przeszłość z klejem i stosuje go do dziś z tym że teraz rzadko, ostatnio jakoś w czerwcu a z nauką radze sobie normalnie, obecnie studiuje na dawnej PS i nie odczuwam skutków kiry.
poprostu do wszystkiego podchodzmy z głową.
Bo wcale nie buchaleś tak dużo. Ja bucham juz 6 lat, lapalem ciągi i też nie zauważam dlugotrwalych skutków buchania. Oczywiscie jak bucham więcej, to widze jak klej, czy inne inhalanty ryją banię, ale po dluzszej przerwie wszystko wraca do normy. Najwiecej bucham w wakacje, wtedy miewam problemy z rozróżnianiem rzeczywistosci, nie wiem co dzialo sie naprawde, a co bylo halucynacją. Mam tez problemy z wysłowieniem sie, z pamiecią. Kiedys jak wrócilem do szkoly po wakacjach to nie poznawalem ludzi z klasy. Buchalem wtedy benzyne i jakieś farby. Po pewnym czasie wszytsko się wyprostowało.

U mnie na roku chyba wszyscy wiedza, ze bucham. Miałem parę przypalow z buchaniem na zajeciach i generalnie to już nie jest tajemnica. Alkoholu też naduzywalem swojego czasu, łapałem ciągi itd. Wiele osób dziwi sie, ze nie zostalem jakimś żulem, albo że nie jestem poryty :)
teleportuję sie w głąb siebie czy do intergalaktycznego obrębu... nie ma ludzi, nie ma trendów... telefonów, sukcesów ani błędów... spraw nie ma, więc nie ma pędu...
  • 32 / / 0
Mi niektórzy tez się dziwią , szczególnie dawni kompani od kleju bo obecnie mam jednego. Masz rację w ciągach ryje ( 1klase technikum praktycznie się z kolesiem przebuchało to w szkole podczas rozmów miałem taki zapłon ze ktoś coś do mnie mówi a ja zanim załapałem co to zapomniałem :-D ) lecz moje zdanie oparte było na fakcie ze wszystko wraca do normy po u mnie bynajmniej nie długim czasie i dlatego da się jak to mówi temat "kirać i nie umierać" , a rozumiem przez to zyc z klejem normalnie, nie zawalic sobie szkoly pracy kobiety, po prostu zycia , Nie ma dla mnie nic złego w tym zeby czasem totalnie odleciec . Umiar i jeszcze raz umiar który dla kazdego jest wg mnie rozny bo jeden poradzi sobie z czestotliwością A , a drugi z B , C , D itd.,a do umiaru należy rowniez dodac odpowiedni dobór pory czyt.np. nie kirac w czasie sesji.
a co do doswiadczenia to pierwsze klejenie miałem jakoś w wieku13 lub14 lat, w tym czasie nie jeden ciąg nie jedna dłuzsza przerwa takze wiem coś o tym.

Peace dla wszystkich ogarniętych kiraczy!
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2010 przez psychodelikus, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.