Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
serio , nie skończył się ;-)
kurcze jak się pisze tu to aż by się chciało znów na prawdę totalnie odlecieć.... :diabolic:
tyle ze nie za bardzo jest teraz czas na takie tematy :-/
Miałem też takie dziwaczne wizje, widziałem jakieś inne wymiary, inne światy, nie potrafię tego opisać, to było zajebiste.
o to właśnie chodzi , to co daje klej jest po prostu nie do opisania. Uwielbiam fazy w których mam uczucie odkrycia czegoś niesamowitego, kocham gdy przenoszę się w inne światy, wymiary, kto jest w temacie to wie o co chodzi i jakie tj głębokie.
nie no trzeba się zorganizować
Psychodelikus, możesz napisać jakie to kleje i czy mają w składzie trichloroeten/formaldehyd? ;)
Słońce, jezioro, ich trzech, ale nas czworo...
PROFIPREN BUTAPRENOWY :-)
Dostępny w słoiku , puszce i tubie :-D
duckduckgo niewiele mówi o tym kleju, dlatego czekam aż Ty coś więcej napiszesz
psychodelikus pisze: A i chciałbym złamać mit ze klej sprowadza na dno, ryje łeb ze nauka staje się niebywale trudna
mam za sobą na prawde długą przeszłość z klejem i stosuje go do dziś z tym że teraz rzadko, ostatnio jakoś w czerwcu a z nauką radze sobie normalnie, obecnie studiuje na dawnej PS i nie odczuwam skutków kiry.
poprostu do wszystkiego podchodzmy z głową.
U mnie na roku chyba wszyscy wiedza, ze bucham. Miałem parę przypalow z buchaniem na zajeciach i generalnie to już nie jest tajemnica. Alkoholu też naduzywalem swojego czasu, łapałem ciągi itd. Wiele osób dziwi sie, ze nie zostalem jakimś żulem, albo że nie jestem poryty :)
a co do doswiadczenia to pierwsze klejenie miałem jakoś w wieku13 lub14 lat, w tym czasie nie jeden ciąg nie jedna dłuzsza przerwa takze wiem coś o tym.
Peace dla wszystkich ogarniętych kiraczy!
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.