Domek pisze:Osobiście wale meth średno 8-10 razy w miesiacu, nie uważam się za narkomana. Mi gram taki normalny 1,000 z wagi (z zwyczaj dostaje 0,800-0,900) starcza4 do 5 dni non stopowego czesiek flame) 2-3 gramy starcza by wpierdolić w naług jedna osobę. J
Domek pisze:Osobiście wale meth średno 8-10 razy w miesiacu, nie uważam się za narkomana.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Smak w cholere gorzki . Smak dymu - gryzacy w porownaniu do krysztalowego. Na upartego mógłbym stwierdzić, ze trochę dymnych smakowych podobieństw jest. Ale to cpunska autosugestia.
Co do działania sie nie wypowiem i nie tkne, zanim ktoś jakis specu od tematum choć coś trochę da znać. Czy w ogolę w takiej formie sie z meth spotkał i czy to możne być metaamfetamina. Podobno rosyjska synteza.........
po lewej kryształ meth w jedynej formie którą znam - po prawej to "cuś" - podobno meth......
https://img.bi/#/Wia0CjY!ZImhbMYMJgMndD ... WlQRWPrNGQ
dwie paczuszki obok siebie - Krysztal to chyba widac na pierwszy rzut oka
https://img.bi/#/9R4v6tr!y2zNl6s7PXw2AR ... R2bgwpepYO
i jeszcze teścik waporyzacji na folii.
Na dole - pozostałości z kryształu, te żółtawo/brązowe plamy to z tego niby meth
https://img.bi/#/yaJbkZ6!9JUFfgstjOBkbD ... i0oFzgzLXe
Kumpel ogarnął od tego samego źródła fete, która wyglądała w sumie podobnie, tylko rozdrobniona w proch, i wkurw, ze na jakas lidokainę mu wcisnęli (choc jeszcze za to nie zapałacic, cp juz dla nas bylo mega dzowne_ . Bo takiej na oczy nie widział, ale dzisiaj sieknął sto i twierdzi ze wyczesalo go kokretnie...... Co do fety to vnedor twierdzi, ze to jest cytuje "siarczek amfetaminy".........
Ktoś, coś ??? Walc ?? :)))) Po tych brązowych plamach to raczej bym sie na nos decydował niz palonko
Kumpel ogarnął od tego samego źródła fete, która wyglądała w sumie podobnie, tylko rozdrobniona w proch, i wkurw, ze na jakas lidokainę mu wcisnęli (choc jeszcze za to nie zapałacic, cp juz dla nas bylo mega dzowne_ . Bo takiej na oczy nie widział, ale dzisiaj sieknął sto i twierdzi ze wyczesalo go kokretnie...... Co do fety to vnedor twierdzi, ze to jest cytuje "siarczek amfetaminy".........
Ktoś, coś ??? Walc ?? :)))) Po tych brązowych plamach to raczej bym sie na nos decydował niz palonko
Słyszałem o czymś takim, ale dla mnie to urban legend (wątpie by dil miał czysty siarczan), jak coś nie smakuje/pachnie jak feta to dla mnie lipa, może to jakiś nowy dopalacz?
A ten piękny kryształek to najwyższej próby produkt, naszych Czeskich braci. Niestety nie od nich bezpośrednio , tylko gdzieś z Europy i za Eurosy :/ Tak, że drogo niesety. Ale akurat ta partia jakaś im wyszła idealna :) Chyba bujne się na któryś weekend do Zgorzelca czy gdzieś w tamte okolice co pikulca można kupić bez problemu
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.