Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1043 / 151 / 0
Może tym, że słabo mamy zorganizowane siatki przestępcze. Dilerzy nie docierają do klienta, to może być powodem zbyt słabego zaufania i wysokiego ryzyka. W takim kraju jak Polska, to handlować narkotykami nawet się nie opłaca. Taki naród.
  • 1052 / 77 / 0
Domek pisze:
Osobiście wale meth średno 8-10 razy w miesiacu, nie uważam się za narkomana. Mi gram taki normalny 1,000 z wagi (z zwyczaj dostaje 0,800-0,900) starcza4 do 5 dni non stopowego czesiek flame) 2-3 gramy starcza by wpierdolić w naług jedna osobę. J
I co, 8-10 razy w miesiacu urzadzasz sobie "4 do 5 dni non stopowego czesiek flame)"? xD. Mordo, ja sobie nie wyobrazam zarcia tego 8-10 razy w miesiacu i to bez maratonow, przeciez po trzeciej nocy dzieja sie juz takie rzeczy, ze niech one sie nie dzieja. I to niezaleznie od czystosci. A nawet jesli nie, to meta (i tryb zycia po niej) sama w sobie sieje pogrom w organizmie.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 109 / 0
"Nie uważam się za narkomana" hehe,dobre,ale jesteś kurwa narkomanem jak chuj,tylko sobie z tego sprawy nie zdajesz.Poczekaj parę latek to zmienisz zdanie.Walenie meth 8-10 razy w miesiącu to zawodowy narkoman z ciebie.Ja też czasem walnę meth,ale daleko mi do ciebie.uważam że w meth się można łatwo wpierdolić,jak już brać to raz,dwa razy w miesiącu maks i ani razu więcej.Choćby chuj na chuju stawał. ;-)
  • 3523 / 54 / 0
Domek pisze:
Osobiście wale meth średno 8-10 razy w miesiacu, nie uważam się za narkomana.
Godny podziwu optymizm kolego,ale zastanów się bardzo dobrze czy nie masz już problemu z metą.Bierzesz sporo,tyle ci powiem
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 67 / / 0
bo mieszaja teraz meth z jakimis stymulantami w malych krysztalkach dlatego jest tam taki "krystaliczny dzwiny proszek" jak napisales wyzej
  • 2372 / 315 / 0
wpadło mi w łapki takie coś, sprzedawane jako meth..... Gruda, ubitego prochu, lekko lśniącego.
Smak w cholere gorzki . Smak dymu - gryzacy w porownaniu do krysztalowego. Na upartego mógłbym stwierdzić, ze trochę dymnych smakowych podobieństw jest. Ale to cpunska autosugestia.
Co do działania sie nie wypowiem i nie tkne, zanim ktoś jakis specu od tematum choć coś trochę da znać. Czy w ogolę w takiej formie sie z meth spotkał i czy to możne być metaamfetamina. Podobno rosyjska synteza.........

po lewej kryształ meth w jedynej formie którą znam - po prawej to "cuś" - podobno meth......

https://img.bi/#/Wia0CjY!ZImhbMYMJgMndD ... WlQRWPrNGQ

dwie paczuszki obok siebie - Krysztal to chyba widac na pierwszy rzut oka

https://img.bi/#/9R4v6tr!y2zNl6s7PXw2AR ... R2bgwpepYO

i jeszcze teścik waporyzacji na folii.

Na dole - pozostałości z kryształu, te żółtawo/brązowe plamy to z tego niby meth

https://img.bi/#/yaJbkZ6!9JUFfgstjOBkbD ... i0oFzgzLXe

Kumpel ogarnął od tego samego źródła fete, która wyglądała w sumie podobnie, tylko rozdrobniona w proch, i wkurw, ze na jakas lidokainę mu wcisnęli (choc jeszcze za to nie zapałacic, cp juz dla nas bylo mega dzowne_ . Bo takiej na oczy nie widział, ale dzisiaj sieknął sto i twierdzi ze wyczesalo go kokretnie...... Co do fety to vnedor twierdzi, ze to jest cytuje "siarczek amfetaminy".........
Ktoś, coś ??? Walc ?? :)))) Po tych brązowych plamach to raczej bym sie na nos decydował niz palonko
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 5 / / 0
Kumpel ogarnął od tego samego źródła fete, która wyglądała w sumie podobnie, tylko rozdrobniona w proch, i wkurw, ze na jakas lidokainę mu wcisnęli (choc jeszcze za to nie zapałacic, cp juz dla nas bylo mega dzowne_ . Bo takiej na oczy nie widział, ale dzisiaj sieknął sto i twierdzi ze wyczesalo go kokretnie...... Co do fety to vnedor twierdzi, ze to jest cytuje "siarczek amfetaminy".........
Ktoś, coś ??? Walc ?? :)))) Po tych brązowych plamach to raczej bym sie na nos decydował niz palonko

Słyszałem o czymś takim, ale dla mnie to urban legend (wątpie by dil miał czysty siarczan), jak coś nie smakuje/pachnie jak feta to dla mnie lipa, może to jakiś nowy dopalacz?
  • 1817 / 109 / 0
mi to wyglada na jakis RC, nie wiem ,moze 3mmc albo alfa-PVP.swoja droga masz dojscie to super czystego kryształu hehe ,az slinka cieknie na sam widok :-D . ja szczerze mowiac sie z methą w takiej formie niespotkalem,zawsze tylko krysztal albo taki mokry snieg,zoltawy.Mi to na meth niewyglada ,ale zadnym chemikiem nie jestem wiec oczywsicie moge byc w bledzie.
  • 2372 / 315 / 0
no ja na razie tego nie tykam, ale liczę, że liczne eksperckie grono forumowiczów coś podpowie, jak to to ugryźć, żeby jakoś dojść co to jest. Bardzo łatwo i szybko sie waloryzuje. Taki gryzący trochę dym, na upartego mógłbym (albo naćpanego) mógłbym znaleźć podobieństwa w smaku dymu z meth. Generalnie nie jest to towar od osiedlowego dila tylko kogos bardziej ogarniętego, ale siedzącego w fecie, a to brał wyjątkowo załatwił od kogoś innego. Nie zdziwiłbym sie, jakby jemu samemu wcisnęli jakiegoś rc'ka :) .. który wylądował u mnie :wall:

A ten piękny kryształek to najwyższej próby produkt, naszych Czeskich braci. Niestety nie od nich bezpośrednio , tylko gdzieś z Europy i za Eurosy :/ Tak, że drogo niesety. Ale akurat ta partia jakaś im wyszła idealna :) Chyba bujne się na któryś weekend do Zgorzelca czy gdzieś w tamte okolice co pikulca można kupić bez problemu
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 13 / 2 / 0
najwyższej próby ??. Jeżeli uważasz to ża najwyższą próbe to uwierz że jeszcze porządnego pervitinku nie miałeś ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.