Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
To mój pierwszy ciąg na kofeinie w kapsach, kawa od kilku lat w ilości 1, czasami 2, ale kapsy to jest inna bajka chociaż z tej samej książki, że tak napiszę.
W sumie kofa działa na prawdę dobrze (właśnie się ładuje kolejna 6-ta kapsa, ale dopuszczam jeszcze 1 razem 7 co daje 1400mg kofeiny, a mam zapierdol fizyczny dzisiaj i przez najbliższe dni też więc muszę być na chodzie i do tego w pełni sprawny (złe samopoczucie nie w chodzi w grę, bo jestem hedonista za 2-300 haha i dobre samopoczucie być powinno, a wręcz musi).
Z drugiej strony ciężko uwierzyć, że takie dawki (i dobre samopoczucie/NRG'y) nie odbiją się negatywnie..
ps. hess sprawdź maila
Polecam brać kurkumę podczas odstawiania, zbija tą senność.
Osobiscie na zjazd preferuje cytrynian magnezu i kostke czarnej 99% czekolady popitej zielona herbata.
FajnieJest pisze: Osobiscie na zjazd preferuje cytrynian magnezu i kostke czarnej 99% czekolady popitej zielona herbata.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Suple takie jak kreatyna itp. to się kupuje właśnie w dużych beczkach.
400 mg doustnie może być, ale nie przekraczaj bez ranigastu 1,5 g dziennie najlepiej, a jak możesz sniffem to lepiej, bo tutaj idą niższe dawki, rzędu 30-50 mg (przynajmniej u mnie).
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.